Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10%

Gå ikke glip af nyheder, tilbud samt invitationer til vores populære kundeaftener og events! Tilmeld dig vores nyhedsmail idag og få 10% på din ordre

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret (v/julegaver til og med 7/1-2022)

Velkommen til Stokværk Bolig & Designhus

Stokværk er et oplevelseshus beliggende i Espergærde Centret. I vores fysiske butik forhandler vi alt inden for bolig og design, og det samme gør sig gældende her i vores online univers. Vi har de samme gode varer begge steder, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig de bedste brands.

Hos os finder du et hav af lækre ting til gaver, din bolig og dig selv. Vi forhandler nemlig alt fra møbler, tekstiler og belysning til fine smykker, lækre delikatesser og andet uimodståeligt interiør, der pynter i ethvert hjem.

Interiør og design til boligen

Har din bolig brug for fornyelse? Og er du på udkig efter tidløst design? Hos Stokværk kan du få masser af inspiration og hjælp til at finde det, der fremover skal pryde dit hjem.

By Lassen og Broste Copenhagen er nogle af de mange populære brands, vi forhandler. Du kan skabe hygge med de eftertragtede lysestager fra By Lassen, eller give din bolig et nordisk præg med interiør fra Broste Copenhagen.

I rækken af andre kvalitetsbrands finder du Muubs og Cozy Living, hvorfra vi forhandler interiør og design, som kan gøre dit hjem spændende og personligt.

Mode, smykker og skønhed

Lige såvel som vores møbler og interiør er nøje udvalgt, er vores udvalg af mode og smykker det også. Hos Stokværk finder du håndplukket design i boheme stil fra Lollys Laundry, Rabens Saloner og mange andre lækre brands.

Vi giver dig også mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af smykker fra Jane Kønig, Maanesten, Enamel og Stine A Jewelery – nogle af tidens absolut største danske smykkedesignere.

Vil du forkæle dig selv eller én, du holder af? Så er vores hudplejeprodukter fra Karmameju en god måde at opnå både fysisk og psykisk velvære.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores fysiske butik eller sende dine online-bestillinger hjem til dig med det samme.