Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
JELLYCAT

JELLYCAT


Jellycat: Producent af folkeelskede højkvalitetsbamser med fantasifulde udtryk

Jellycat-bamserne har gennem de seneste mange år begejstret såvel børn som voksne verden over med deres innovative tilgang til de klassiske bamser. Jellycat er indbegrebet af leg og barnlighed, som deres navn også givet indtrykket af. Jellycat udvikler ikke kun de klassiske tøjbamser, men også bamser i form af vortesvin, sommerfugle, pærer, ugler og mangearmede blæksprutter. Jellycat-universet inviterer derfor børnene på en fantasifuld rejse med bløde tøjdyr, der kan assistere en hver god leg i børneværelset. Hos Stokværk forhandler vi et bredt udvalg, så du kan finde din næste bamse eller nusseklud fra Jellycat til en konkurrencedygtig pris.

Skab et nyt univers i børneværelset med krabber, flodheste og pandaer

Jellycats bamser er blevet et stort hit grundet den uendelighed mulighed for at møde helt nye tøjdyrs-væsner i universet. Bamsekollektionen tæller derfor ikke kun den klassiske hund og bjørn, men alt fra regnorme og smilende skyer til kæmpe dinosaurer og spøjse kyllinger. Bamserne fås i forskellige størrelser, så hvis dit barn har fundet sig en ven i Jellycats Bashful Løve, har du mulighed for at finde en endnu større version, som dit barn kan putte sig ind til om natten.

Find den populære kaninbamse i det klassiske Bashful-udtryk eller med smukt, blomstret stof

En af Jellycats mest populære bamseformer tæller deres brede udvalg af kaninbamser. De fås i såvel små som store versioner og nu også som Blossom kaninerne, der har fine detaljer med smukt, blomstret stof. Kaninbamserne fås i et væld af forskellige udtryk, hvor nogle er klædt i jakke og hat, mens andre er klædt i fine kjoler eller blot i deres klassiske plysstof. De er blevet den ideelle sovemakker for mange børn verden over.

Kreative og legende nusseklude med forskellige tøjdyr som maskotter

Jellycats nusseklude er at finde i mange barnevogne og tremmesenge verden over, da Jellycat har taget en innovativ tilgang til barnets soveklud. Her kan du bl.a. få en drage-nusseklud, hvor den søde drage holder fast i det ene hjørne og deler resten af nussekluden med barnet. Det er en populær to-i-én-løsning, hvor børnene både får en sovekammerat og en nusseklud at klæbe sig til.