Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
Legetøj

LegetøjLad dit barn udforske sig selv og verdenen med legetøj


Hos Stokværk Kids ved vi, hvor meget børn værdsætter legetøj: den første krammebamse, som bliver barnets første, bedste ven; eller et stort samling maletuscher, som bliver brugt til den første tegning, der bliver hængt op på køleskabet. En sund og glad barndom giver barnet friheden til at lege med sine legesager, og den kan endda være meget lærerigt for resten af dets liv.

Vi tilbyder et stort udvalg af både fantasifulde figurer og spil og legeudgaver af de velkendte ting, som voksne arbejder med – både til drenge og piger. Uanset hvad dit barn interesserer sig for, kan du være tryg ved, at det ikke kommer til at kede sig. Producenterne er håndplukket, så dit barn får det sjoveste og sikreste legetøj; blandt andet fra:

- Djeco
- Done by Deer
- Jellycat
- Eeboo
- Liewood
- Maileg
- Moulin Roty
- Our Generation
- Scoot and ride
- Souza
- Tjugga

Legetøj til den tidlige barndom


Den lille baby er et glad, lille menneske, som gerne vil lege. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af legetøj til babyer: et godt udgangspunkt er et aktivitetstæppe, hvor barnet kan ligge blødt og kigge på plyssede figurer. Der er mange timers underholdning for dem i at kigge på dem, og hvis de bliver trætte af dem, har vi masser af plysfigurer til udskiftning: storke, elefanter, fugle mm. Når de er så små, vil de også gerne bruge munden til at registrere. Kunne den lille tænke sig at bide i et plastic-kirsebær, -kokos eller andet, kan du finde det hos os. Udover det er der også legetøjet til badet. Om dit barn er glad for at gå i bad eller ej, kan det gøres lidt sjovere, hvis de har nogle legekammerater at være sammen med: Små ænder, blæksprutter mm. kan svømme rundt i vandet, mens dit barn plasker rundt. Al vores tilbudte legetøj er 100% naturligt og indeholder ingen skadelige stoffer, så dit barn kan lege frit, uden at du som forælder skal være bekymret.

Legetøj til den lidt ældre barndom


Når barnet begynder at tale, er det også klar til legetøj, der er lidt mere spændende. Vi hos Stokværk sørger derfor for at tilbyde legesager, der passer til barnets nuværende behov: er det sjovt at gøre det samme, som de voksne gør, så kan dit barn have det sjovt med vores mange legeudgaver: Vi har masser af musikinstrumenter, så dit barn kan udleve drømmen om at være en rockstjerne; er dit barn interesseret i madlavning, kan de få lov til selv at bage kager, forberede en picnic til hele familien eller købe ind hos deres lokale købmand. Hvis dit barn er interesseret i spil, tilbyder vi også mange spil i forskellige sværhedsgrader, så der både er noget til de små og de lidt større.