Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
Legetøj

LegetøjInspirer Dit Barn til Leg og Udforskning med Kvalitetslegetøj hos Stokværk Kids

Legetøj er ikke kun en kilde til underholdning, det er også en måde for børn at udforske sig selv og verden omkring dem. Hos Stokværk Kids forstår vi betydningen af legetøj i en børns liv. Det kan være den første krammebamse, der bliver en uvurderlig ven, eller et sæt farverige male tuscher, der bruges til at skabe den første kunstværk, der med stolthed hænges op på køleskabet. En sund og glad barndom handler om at give børn friheden til at lege med legetøj, der også kan være lærerigt og berigende for resten af deres liv.

Se vores spændende legetøjskategorier

Vi har sammensat et omfattende udvalg af legetøjskategorier, der er designet til at inspirere børns fantasi, fremme deres udvikling og sikre timevis af sjov og leg. Uanset om dit barn er interesseret i aktivitetslegetøj, bamser og tøjdyr, bideringe og rangler, bolde, børneure, cykler, løbehjul og hjelme, dukker og dukketilbehør, dyr, legemad og køkkenudstyr, legetøjsbiler, musiklegetøj, smykkeskrin og tandæsker, stablelegetøj og puttekasser eller udendørs leg, så har vi noget for enhver interesse.
Vi tilbyder et stort udvalg af både fantasifulde figurer og spil og legeudgaver af de velkendte ting, som voksne arbejder med – både til drenge og piger. Uanset hvad dit barn interesserer sig for, kan du være tryg ved, at det ikke kommer til at kede sig. Producenterne er håndplukket, så dit barn får det sjoveste og sikreste legetøj; blandt andet fra: Djeco, Done by Deer, Jellycat Eeboo,Liewood, Maileg, Moulin Roty, Scoot and ride, Souza, Tjugga og mange flere

Legetøj til den tidlige barndom

Selv de allermindste elsker at lege. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af legetøj til babyer. Et godt sted at starte er med et aktivitetstæppe, hvor babyen kan ligge blødt og udforske plysfigurer. De vil finde timevis af underholdning i at kigge på dem, og vi har et stort udvalg af plysdyr som stork, elefant og fugle til at skifte ud med, når de ønsker forandring. For de små, der stadig udforsker verden med munden, har vi bideringe i naturlige materialer. Og til badetiden tilbyder vi sjovt legetøj som badeænder og blæksprutter, der gør badet til en fornøjelig oplevelse. Alt vores legetøj er fremstillet af 100% naturlige materialer og er fri for skadelige stoffer, så du som forælder kan have fuld tillid til, at dit barn kan lege sikkert og frit.

Legetøj til den lidt ældre barndom

Når barnet begynder at tale, er det også tid til at introducere legetøj, der er lidt mere udfordrende. Hos Stokværk Kids sørger vi derfor for at tilbyde legetøj, der passer til barnets nuværende behov. Hvis dit barn nyder at efterligne de voksne, har vi masser af legeudgaver af ting som musikinstrumenter, der giver dem mulighed for at leve drømmen om at være en rockstjerne. Hvis madlavning er deres passion, kan de bage kager, forberede picnic til familien eller handle som en lokal købmand med vores sjove madlavningslegetøj. Og hvis dit barn er interesseret i spil, tilbyder vi spil i forskellige sværhedsgrader, så der er noget for både de små og de lidt ældre børn.