Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
Online Delikatesser

Online Delikatesser


Få leveret lækre delikatesser hjem til din hoveddør

Hos Stokværk har vi et stort udvalg af delikatesser online, som du kan dykke ned i og blive inspireret af. Vi har udvalgt de lækreste smage og ingredienser af højeste kvalitet til vores webshop, så du kan nyde at smage noget nyt og lækkert, når du bestiller fra os.


Oplev nye smage i din sirup, prøv nye dyppelser og tapenader, lav en smuk kurv med chokolader og lakridser af høj kvalitet, giv en dejlig te i gave, lav et lækkert tapasbræt med pesto, kiks og snacks eller køb en skøn og velristet pose kaffebønner til lørdag morgen, når du trænger til en rigtig god kop kaffe.

Der er ingen grænser for, hvordan du kan bruge vores delikate lækkerier til at forkæle dig selv eller dem, du holder af med nærvær og god mad.Importeret fra udlandet til dig

Hos Stokværk ved vi, at Danmark laver rigtig mange delikatesser, men vi går også langt for at skaffe dig det bedste af det bedste. Derfor kan du i vores udvalg finde italienske og franske delikatesser, der passer til dine italienske yndlingsretter eller dine franske favoritsnacks. Du kan blandt andet finde grissinistænger, tapenader, nougat, cantuccinier, balsamico, olivenolie i lange baner og dulche de leche til desserten.

Når du køber online delikatesser hos Stokværk, er du garanteret høj kvalitet og gode råvarer, så du altid nemt og hurtigt kan sætte nogle af dine yndlingssmage sammen til en skøn stund alene, til en parmiddag eller til et større selskab af gæster.


Lad dig inspirere af vores store udvalg af delikatesser fra ind- og udland, så du kan få dine yndlingssnacks eller prøve noget helt nyt.