Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
LOLLYS LAUNDRY

LOLLYS LAUNDRY

Hos Stokværk gør vi det muligt for dig at skabe og udvide din personlige stil med vores store udvalg af lækre modebrands. Oplev eksempelvis vores delikate udpluk af skjorter, bluser, bukser, nederdele, kjoler og jakker fra det anerkendte danske mærke, Lollys Laundry.Kvalitetstøj til enhver smag


For designeren bag Lollys Laundry, Kamilla Byriel, er det vigtigt, at kollektionerne altid udstråler en underspillet luksus, som alle har råd til. Hendes succesfulde karriere i modebranchen gør, at hun har en unik indsigt i at få det bedste frem i hvert enkelt stykke tøj. Hendes kollektioner emmer af detaljer og smukke prints, som du nemt kan style op eller ned, alt efter om du er til rock chick looket eller det mere romantiske.

Det er ønsket om at skabe et brand med stærke basisvarer og et råt udtryk, der er drivkraften for Kamilla Byriel. Og den mission opfylder hun til perfektion. Man kan ikke undgå at fornemme, hvordan klassisk coolnes mixet med feminine detaljer er den primære inspiration til de forskellige styles - og dette gør det nemt at sætte tøj fra Lollys Laundry sammen med en eksisterende garderobe.

Med tøj fra Lollys Laundry er du sikret høj kvalitet til stærke priser. Du finder items i lækre materialer, der kan bruges igen og igen såsom mohair, uld og bomuld. Alle kollektioner og styles er designet med sans for tidens tendenser, så du nemt kan iføre dig et moderigtigt outfit.Køb tøj fra Lollys Laundry hos Stokværk


Ønsker du også at tilføje en smuk kjole, bluse, skjorte eller kimono fra Lollys Laundry til din garderobe, kan du finde den helt perfekte her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Espergærde Centret, hvor du kan prøve tøjet, inden du beslutter dig. Køber du online er du altid sikret en hurtig levering, gratis fragt og 14 dages fuld returret.