Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
AMERICAN VINTAGE

AMERICAN VINTAGE

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Køb American Vintage hos Stokværk


American Vintage er en af vores mest populære mærker her på webshoppen. Det er med god grund, at modellerne fra American Vintage hitter blandt vores kunder – deres kollektioner er nemlig kendetegnende ved et simpelt og autentisk look. Manden bag brandet, Michaël Azoulay, har en forkærlighed for USA og trækker på sine franske rødder, hvilket gør, at basismodellerne får et helt nyt, inspirerende look. Med inspiration af det enkelte og simple formår American Vintage at genfinde basismodeller og skabe et nyt kvalitetsbrand. Den høje kvalitet afspejles i de lækre, bløde trøjer og farverige kjoler.

Enhver har brug for fashionable basismodeller


Stilen er feminin, hvor der er rig mulighed for at bygge lag på lag, alt efter hvad vejret tillader. På den måde favner American Vintage bredt – netop fordi de har mange forskellige styles i et minimalistisk udtryk. Udover dette har deres styles et casual look, men som stadigvæk formår at komplimentere den kvindelige figur. Med American Vintage får du et look, der er afslappet på en cool måde. Dette er formentlig også grunden til, at så mange kvinder vælger netop American Vintage. Basismodeller hører enhver garderobe til – og med et frisk, sofistikeret pust er det forståeligt, at brandet er at finde i mange kvinders garderober.

Kig dig omkring her på siden…


…og bliv inspireret til, hvordan du kan style de forskellige modeller. Uanset om du er på udkig efter en kjole eller måske en ny trøje, kan du med garanti finde det her. Skulle du have nogle spørgsmål til vores udvalg af American Vintage, så kontakt os gerne. Ring på tlf. 26 20 38 01 eller skriv til os via info@stokvaerk.dk. Vi leverer desuden til hele Danmark.