Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
ENAMEL COPENHAGEN

ENAMEL COPENHAGEN

Hos Stokværk bestræber vi os altid på at have det skønneste udvalg af dejlige dufte og cremer, smagfulde delikatesser, kvalitets boligmøbler og -tilbehør samt funklende smykker. Du kan derfor være sikker på at finde lige det, du er på udkig efter her på stokværk.dk.

Af samme grund har vi derfor valgt at føre et delikat udvalg af smykker fra mærket Enamel. Tag et kig på de smukke smykker her på siden eller besøg vores fysiske butik i Espergærde Centret.


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >

Enamel – enkle og unikke smykker


Enamel er et dansk smykkebrand, der fokuserer på det, navnet betyder, nemlig emaljen. At arbejde med emaljen og kreere unikke smykker er et omfattende arbejde, der kræver mange års erfaring for at opnå den helt perfekte finish. Det er hvad smykkedesigneren bag Enamel, Marie Rantzau, er ekspert i, og hun laver alle smykker i hånden.

Marie Rantzaus brænder for, at Enamel formår at udstråle klassisk enkelhed. Når du vælger et smykke fra Enamel, bliver det derfor højst sandsynligt dit nye yndlingssmykke. Samtidig fokuserer Marie Rantzau altid på at sammensætte farver og former, som følger tidens trends. Denne kombination af tidløst og nutidigt design gør udvalget af smykkerne helt unikt. Med smykker fra Enamel har du dermed stor mulighed for at kombinere og style smykkerne, lige som det passer dig og din personlige stil.Kvalitetssmykker med form og farve


De farvede emaljer spænder over tre forskellige typer, der alle er lavet i ægte metaller. Derfor er det vigtigt, at du passer på smykkerne med omtanke. Du kan vælge mellem smykker i rent sterlingsølv 925, sterlingsølv belagt med 18 karat guld eller en sort-rhodinering. Når du vælger smykker fra Enamel, vælger du smykker, der udstråler personlig karakter, og som er med til at skabe et unikt look hos den, der bærer smykket.Køb smykker fra Enamel hos Stokværk


Lad dig betage af de unikke smykker fra Enamel her på siden eller se dem på tæt på i vores butik i Espergærde Centret. Her har vi alle vores produkter, så du kan opleve, hvordan Enamel ringe, armbånd og halskæder forener materialevalg og håndværk af høj kvalitet.