Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
PERNILLE CORYDON

PERNILLE CORYDON

Hos Stokværk forhandler vi mange lækre smykker fra nogle af Danmarks største designere. Oplev for eksempel vores store udvalg af smykker fra den danske guldsmed Pernille Corydon, hvis univers kredser om elegance og med øje for detaljen.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >

Skandinavisk enkelthed


Med sin oprindelse på det naturskønne Fyn evner Pernille Corydon at designe fine og enkle smykker med kant. Det er især de æstetiske former og linjer, hun observerer i naturen, arkitektur, mode og hos mennesker, som designeren formår at tegne ind i hvert enkelt smykke. Hendes vision er nemlig at skabe smykker, der formår at udtrykke en historie.

Det er et ønske om, at udtrykke kvindelighed og vise personlighed, som motiverer smykkedesigneren. Når du vælger et smykke fra Pernille Corydon, får du mulighed for at kombinere det med din egen unikke stil, lige meget om du vælger en ring, halskæde, et par øreringe eller et armbånd fra Pernille Corydon

Pernille Corydons smykker er lig med kvalitet i nye former og med nye muligheder. Smykkerne er alle fremstillet i rent sterlingsølv i høj kvalitet – og dermed helt uden nikkel. Herefter er smykkerne belagt med enten guld eller rosaguld, behandlet med ruthenium eller blevet oxideret. Dette giver et udvalg af smykker i fire forskellige farvevarianter, så du kan være sikker på at finde lige præcis den halskæde eller ring fra Pernille Corydon, som du ønsker dig. Og med smykkernes enkle formsprog, er det nemt at style og kombinere dem, som man synes.

Køb Pernille Corydon smykker hos Stokværk


Hos Stokværk går vi op i at forhandle de bedste brands, og det er derfor ikke tilfældigt, at Pernille Corydon er blandt vores udvalg af smykkedesignere. Vi stræber altid efter at kunne tilbyde det bedste udvalg af Pernille Corydon ringe, halskæder, armbånd og øreringe.

Gå på opdagelse i vores webshop og lad dig inspirere af Pernille Corydons smukke, funklende smykkeunivers eller besøg vores fysiske butik i Espergærde Centret. Køber du online, kan du glæde dig over hurtig levering, 14 dages returret og gratis fragt!