Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret - julegaver til & med d. 7/1 2023
OLIVER FURNITURE

OLIVER FURNITURE

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Oliver Furniture: Et univers med fokus på stolt skandinaviskmøbelsnedkertradition

Oliver Furniture er et universfor dig, der ønsker møbler til børneværelset med rene linjer, rundede former ogsmå delikate detaljer. Æstetikken på tværs af produktsortimentet har engenkendelig lune, der gør det nemt at sammensætte børneværelset med étgennemgående stiludtryk. Hos Stokværk finder du derfor nogle af de mestpopulære møblementer fra den danske virksomhed til en stærk pris. Gå påopdagelse i sortimentet allerede i dag og begynd din rejse til OliverFurnitures skandinaviske univers.
Senge med et klassisk, tidsløst udtryk og en naturlig, langlevetid

Oliver Furnitures senge til børnog spædbørn er alle produceret i Europa og overholder derfor de strenge EU-kravfor sikkerhed og sundhed. Hos Stokværk forhandler vi alt fra deres vugge meddertilhørende vuggefunktion, deres juniorseng, der nemt forvandles til en sofai dagtimerne, en højseng med plads til sjov og leg under eller en køjeseng tilsøskende, der elsker at bruge alle døgnets timer sammen. De er designet ogproduceret ud fra et princip om bæredygtighed, kvalitet og lang levetid,således at møblerne nemt kan gå i arv i generationer.
Et puslebord med integreretkommode til at dække det nødvendige opbevaringsbehov

Hos Stokværk forhandler vi denyderste populære puslekommode fra Oliver Furniture, der kombinererpuslefunktionen med en kommode, således at tøj, bleer og stofbleer altid erlige ved hånden, når du skifter dit barn. Puslekommoden har en softlock-funktion, der sikrer, at skuffer lukker langsomt og lydløst og ikkeskræmmer eller overrasker barnet. Puslepladen kan desuden tages af, så du, nårdu ikke længere har behov for denne, blot kan bruge den som en klassisk, flotkommode mange år ud i fremtiden.
Funktionelle opbevaringsmøbler i et stilrent, skandinaviskdesign

Oliver Furnitures møbelsortimentinkluderer også et væld af forskellige opbevaringsmøbler til børneværelset, dernemt kan udvides, tilpasses eller på andre måder skræddersys efter behov. Herkan du finde dit barns første skrivebord med 5 indbyggede skuffer tilopbevaring, lave og høje reoler med mulighed for tilkøb af flere hylder ogklædeskabe med det skandinaviske designudtryk. Indretningen i reoler ogklædeskabe er vældig fleksibel, og de kan derfor indrettes alt efter behov forbøjleknage, større hylderum og lignende. Klædeskabet kan også sagtens indgå iforældrenes soveværelse eller i entreen for at skabe en rød tråd iboligindretningsstilen i jeres hjem.