Gratis fragt i Danmark* // 1-2 dages leveringstid // 14 dages fuld returret
Maanesten

Maanesten

Som et bolig- og designhus stræber vi hos Stokværk altid efter at have et spændende og unikt udvalg af produkter fra anerkendte og kvalitetssikrede producenter og designere.


Oplev for eksempel et lækkert sortiment af forførende smykker fra Maanesten – et dansk smykkebrand, der kombinerer modernitet og klassisk eleganceØreringe, halskæder og ringe fra Maanesten


Hos Stokværk er der mulighed for at dykke ned i smykkebrandet, Maanestens, fantastiske udvalg af ringe, halskæder og øreringe. Med smykker fra Maanesten er du sikret et udtryk, der kan bæres med lethed og som er formet efter tidens ånd. Maanestens vision er at skabe smykker, der altid fremhæver og komplementerer den individuelle persons egen karakter og unikhed. De sofistikerede smykker udtrykker en sans for tidens trends samtidig med, at de har et unikt look. Det er især smykkernes detaljer, der viser, hvor fint forarbejdet Maanestens smykkekollektioner er produceret.

Men det er ikke kun designet, der gør smykkerne fra Maanesten til noget helt særligt. Deres arbejdsmetode gør det muligt at opnå en høj materialekvalitet og samtidig holde priserne på et fornuftigt niveau. Smykkerne er designet i Danmark og derefter forarbejdet i Jaipur – en by i Indien. Her forvandler de dygtige sølv- og guldsmede Maanestens smukke design til smykker, som gør dit personlige udtryk til noget helt særligt.Køb Maanesten smykker for Stokværk


Hos Stokværk sikrer vi, at du får et udvalg af de bedste mærker, og derfor har vi selvfølgelig også ringe, halskæder og øreringe fra Maanesten. Ønsker du at bære smykker fra Maanesten, der kombinerer nutidens tendenser på en stilet og yndefuld måde, kan du opleve et delikat udvalg hos Stokværk – enten online eller i vores fysiske butik i Espergærde Centret. Køber du online, sikrer vi dig gratis fragt, hurtig levering og 14 dages fuld returret!