Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
KARMAMEJU

KARMAMEJU


Karmameju: Dansk serie med fokus på personligt velvære og bioaktive produkter

Karmameju er en dansk virksomhed,der har gjort det til deres personlige mission at producere virkningsfulde,bioaktive og aromaterapeutiske hudplejeprodukter til konkurrencedygtige priser.I håb om at give danskerne en nyfunden glæde for hudplejerutiner og velværeritualer,har de udvidet deres sortiment til at inkludere produkter som badekåber ogfleecetæpper, der kan bidrage yderligere til fornøjelsen ved en sådanrutine. De udvikler produkter tilenhver, der ønsker at beskytte, stimulere og optimere sin hud, og du kan derforfinde populære, alsidige produkter fra deres serie lige her hos Stokværk.


Dan den bedst mulige ramme om din hudplejerutine

Når du skal til at starte en hudplejerutine, er det vigtigt, at du finder en, der er holdbar for dig. En sund og virkningsfuld hudplejerutine bliver kun bedre af, at du gør det til en vane. Èn af de ting, som du kan gøre for at gøre overgangen nemmere, er at skabe hyggelige, varme rammer om rutinen, så det bliver noget, som du ser frem til i løbet af dagen.


Karmameju badekåbe

Dertil kan vi anbefale Karmamejus klassiske morgen- og badekåbe med et gulvlangt design i det blødeste fleece materiale. Funktionaliteten og kvaliteten er ganske kompromisløs i dette skønne design, og du har derfor den fornødne bevægelsesfrihed til at udnytte denne bløde kåbeunder din hudplejerutine.


Karmameju: Transcenderer naturlig hudpleje med moderne bioteknologi

Karmamejus ambition om at modernisere hudplejesegmentet har altid haft respekt og ansvarsfølelse overfor naturen som holdepunkt. Vi har nøje udvalgt nogle af de mest populære produkter fra Karmamejus hudplejeserie, der alle er baseret på naturens potente og bioaktive ingredienser. Derfor finder du hos Stokværk skønne hudplejeprodukter som ansigtsserum, solcreme, BB-cream, bodylotion og kropsolier med naturlige dufte. Du kan også finde de fornødne hverdagsprodukter som håndsæber, deodoranter og shampoo. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din næste must-have til din hudplejerutine.


En blød og skånsom ansigtsbørste er et effektivt beauty tool til din rutine

Karmameju har udviklet en ansigtsbørsteunder navnet RENEW FACE BRUSH, der med sine bløde og skånsomme børstehår effektivt eksfolierer huden, stimulerer blodcirkulationer og vækker huden. Det er en tørbørste, hvilket betyder, at den skal bruges på tør hud. Ved købet af denne børste medfølger en guide, der vil give dig et indgående kendskab tildens virkninger, og hvordan du bedst bruger denne ansigtsbørste. Tørbørstninger en hjælp til dig, der ønsker at forbedre din huds fasthed, fremme lymfe drænage og få en glat og ensartet hud.Naturlige ingredienser med fokus på high performance

Karmameju har, som det er blevet nævnt, fokuseret på at udvikle alsidige, naturlige produkter, der kombinerer det bedste fra naturen med klinisk dokumenterede, high performance ekstrakter. Det skal ikke være svært at vælge sund hudpleje til, der er designet til at forbedre og optimere din hud og gøre det nemt at udøve egenomsorg i hjemmets trygge rammer. Derfor kan du finde hudplejeprodukter fra Karmameju hos Stokværk, der med sine potente og bioaktive ingredienser giver en aromaterapeutisk effekt og efterlader din hud mæt og sund efter brug.