Gratis fragt v/køb over 299 kr. // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
JANE KØNIG

JANE KØNIG

Træd ind i Jane Kønigs univers og find inspiration til din personlige stil mellem de elegante og finurlige designs, der lader dig eksperimentere med looks og farvenuancer. Stilen er tidløs med elementer, der udfordrer den klassiske måde at bære smykker på.

JANE KØNIG - DANSK DESIGN I LEGENDE ELEGANCE


Jane Kønigs baggrund i den danske designbranche kommer til udtryk i hendes detaljeorienterede kollektioner, der emmer af personlig fordybelse og perfektion. Snoede, flettede og sirlige geometriske kreationer præger Jane Kønigs yndefulde smykkeunivers. Hendes smykker fortæller en historie og henter inspiration fra både naturens verden, stjernetegn og klassiske designtraditioner, der giver anledning til at eksperimentere og kombinere på tværs af kollektioner. Armbånd, øreringe, halskæder og meget mere finder du i vores store udvalg af Jane Kønig smykker. Farvenuancer rækker vidt fra rhodineret og rosaforgyldt sølv til 18 karat guld med enklere eller mere dristige designs. Kollektionernes udsmykning rummer elementer lige fra funklende diamanter til ægte koraller, ferskvandsperler, emaljer mv., der giver smykkerne deres helt egen personlighed. Netop dette er Jane Kønigs intention med sine kollektioner. At skabe smykker, der bringer en udstråling til live og artikulerer personlighed og stil.KØB JANE KØNIG SMYKKER HOS STOKVÆRK


Jane Kønigs eksperimenterende og dekorative smykker rummer en finurlighed og elegance, der fremhæver skønheden hos enhver kvinde. Her hos Stokværk finder du det fineste udvalg af Jane Kønig smykker i webshoppen og i vores fysiske butik i Espergærde Centret. Ved køb online sikres du gratis fragt, hurtig levering og 14 dages fuld returret.