Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

New Mags

NORDISK PATISSERIE

External code: TR1039
DKK 279.00
In stock
"Nordisk Patiserie" fra New Mags. Nordisk patisserie hylder den klassiske franske kagestil kombineret med et flot og moderne nordisk snit i både råvarer og udtryk.

Sonia Pedersen og Sofie Jakobsen er kvinderne bag Aarhus' første nordiske konditori, Gotfred Aarhus, hvor man kan nyde god kaffe og smagfulde, luksuriøse kager. I bogen giver de læseren færdige opskrifter til smukke kager og grundopskrifter med inspiration til at skabe egne portionsskager, hvor den begejstrede hjemmebager kan eksperimentere med talrige smagskombinationer og udtryk. Derudover indeholder bogen en guideline til essentielle køkkenredskaber.

Bogen lækker ud med basisopskrifter til kagernes forskellige delelementer med porøse mørdejsbunde, friske frugtindlæg, luftige og cremede mousser og sluttelig dekorativ pynt. Opskrifterne giver læseren en grundlæggende forståelse for portionskagens delelementer, som giver anledning og inspiration til at kreere sin egen kage.

Bogens anden del omhandler forfatternes bud på 20 sammensatte, smukke kager med smagskombinationer, der på forhånd er udarbejdet.

Vægt: 0,65 kg
Mål: 20 x 15 x 27 cm
Sideantal: 132 sider
Sprog: dansk
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought