Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

BODY BUTTER 200 ML | EMBRACE

External code: SCBB
DKK 379.00
In stock
EMBRACE body butter er næringsrig pleje til hele kroppen med en luftig og fløjlsblød smør-konsistens, som smelter let på huden, og efterlader den gennemfugtet, smidig og blød.

EMBRACE er formuleret med bioaktive planteolier og essentielle fugtboostere, som agerer som et fugtbevarende skjold på huden, der slukker den tørre huds tørst.
En blødt pisket sammensætning af ceramidstimulerende og barrierebeskyttende økologisk sheasmør, økologisk olivenolie og jojobaolie, fugtgivende biomolekyler fra hyaluronsyre, smidiggørende E-vitamin og økologisk, frisk- og koldpresset aloe vera-gel.
EMBRACE body butter er parfumefri, men med en naturligt forekommende, botanisk duft fra den varme, nødderige sheasmør kombineret med den friske aloe vera.

Dermatologisk testet til sensitiv hud.

Påføres huden efter behov* - særligt når huden trænger til ekstra fugt og næring.
Velegnet til brug på hele kroppen, som nærende pleje eller maske til hænder og fødder samt på tørre områder som skinneben, knæ, albuer og neglebånd.
*Body butter er drøj i brug. Det kan opleves at næringsrig hudpleje ikke absorberes ideelt, hvis det anvendes i generøse mængder ad gangen. Vi anbefaler at anvende en mindre mængde tilsvarende, hvad din hud kan absorbere. Regelmæssig eksfoliering optimerer body butters' blødgørende, smidiggørende og fugtbevarende egenskaber for huden.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought