Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

DEPECHE

SOFIA BUKSER | KHAKI

External code: 100032
DKK 699.00
In stock
Sofia bukserne har en løs, afslappet pasform, du ikke kan gå galt i byen med. Som en lille ekstra detalje er der en lille slids nederst i buksebenene, som giver bukser ekstra bevægelse. Sofia bukserne har elastik i taljen, som sikrer at de sidder godt og behageligt hele dagen.

Bukserne er også udstyret med sidelommer, hvilket giver dig rig mulighed for at have dine vigtigste ting med på farten! – kan du dog ikke nøjes med et par lommer, så smut ind og tag et kig på vores store udvalg af smukke tasker i både læder og canvas, og find din favorit.
Pasformen er afslappet og bukserne har en god vidde. Med andre ord, synes vi selv, at dette er et ret godt bud på de perfekte hørbukser til dine sommereventyr!

Sæt bukserne sammen med Sofia blusen og skab et komplet sæt. Er du ikke til et matchende sæt, kan du med fordel bruge bukserne sammen med Tara toppen, som også er produceret i en let og luftig hørkvalitet. Brug evt. en skindjakke udenover
på de kølige sommeraftener, eller for at give dit look et mere råt udtryk.
Vi har på fornemmelsen, at Sofia bukserne bliver vores alles yndlings sommer item! Så skal du have fingrene i de perfekte hørbukser til denne sommer, så slå til nu.

- Loose fit
- Fuld længde
- 70% Cotton, 30% Linen
- Sidelommer
- Vidde i benene
- Slids nederst foran
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought