Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
Depeche

Depeche

< 1 2 >
< 1 2 >

Find din nye DEPECHE taske hos Stokværk


Hos Stokværk har vi et bredt udvalg af DEPECHE-tasker: alt lige fra større tasker til clutches, skuldertasker og punge. Det fantastiske ved DEPECHE er, at designet er tidløst. Alt fra DEPECHE er lavet i ægte læder, hvor kvaliteten er i højsædet. Det er tydeligt at se, at kvalitetstaskerne favner bredt på grund af det tidløse design. Generelt for taskerne er, at de har et råt læderlook, som gøres endnu mere spændende ved brug af diverse detaljer: nitter, frynser, store syninger og flet – eller en kombination af flere detaljer. Brandet hitter især hos danske kvinder, der nyder godt af, at designet og kvaliteten gør, at man har en taske i mange år frem, når man køber en DEPECHE.

Rå læder kombineret med feminine detaljer


Målet for brandet er at give kvinder muligheden for at udtrykke sig gennem deres stil, som bl.a. afspejles i deres valg af taske. DEPECHE brænder for at skabe et brand, der leverer luksus til en god pris – og på den måde vil flere have mulighed for at udtrykke sig med en feminin og rå lædertaske. Her på siden er der udover tasker også bælter, læderjakker, -bukser og -shorts. Gå på opdagelse her i vores udvalg af DEPECHE.

Tasker i 100 % skind


I vores udvalg kan du med garanti finde din næste taske i et moderne look, du vil blive glad for i mange sæsoner fremover. Vi leverer DEPECHE-tasker i hele DK. Hvis du ønsker at vide mere om vores DEPECHE-sortiment, eller har du spørgsmål til os – så kontakt os gerne. Fang os på tlf. 26 20 38 01 eller skriv en mail til os på info@stokvaerk.dk.