Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

OAKLINGS

SMILLA BABYSTOL - EG

External code: OA1700
DKK 5,995.00
In stock
Bemærk, at dette er en bestillingsvare. Leveringstiden er ca. 2-4 dage og sendes direkte fra Oaklings.

Smilla ToddlerChair er designet af Nina Bruun i 2021.
Stolen er designet med en kompromisløstilgang til såvel æstetik som funktionalitet. Stolens smukke linjer harreferencer til de øvrige stoledesigns fra Oaklings og den vil passe smukt ind på bådebørneværelset og i hjemmets øvrige rum.
Med Smilla har Oaklings skabt et børnemøbel,der gør det muligt for familiens yngste at interagere med resten af familienrundt om sofabordet eller i køkken/alrummet. Det lille bord giver mulighed forbåde spisning og leg i trygge rammer.
Smilla Toddler Chair er fremstillet afFSC®-certificeret egetræ og er efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak,der gør børnemøblet nemt at rengøre.
Da Oaklings arbejder med egetræ, som er etnaturligt materiale, vil hvert møbel variere en smule i årestruktur, knaster ogoverfladebehandling. Det er en del af Oaklings' møbler, at man kan se at de kommerfra naturens smukke egetræer, og små afvigelser i træet, skal derfor ikkebetragtes som fejl men som en understregning af naturens materialer.
Ved køb afstolen medfølger et sæt messingplader, som kan indgraveres med barnets navn ogdermed videreformidle stolens historie for kommende generationer. Man kan ogsåvælge at indgravere en personlig hilsen til modtageren, hvis stolen gives igave.
Børnestolen overholder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet ud fraden europæiske standard EN 17191_2021.

Vi anbefaler at møblerne rengøres med enhårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrapperengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakkenog blotte træet.

Dimensioner: B: 37 cm D: 57 cm H: 37 cm SH: 17 cm TH: 37 cm
Vægt: 3,8 kg
Alder: 0-4 år

commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought