Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

OAKLINGS

SAGA HØJ STOL SORT RØGET EG

External code: OA1610
DKK 6,495.00
In stock
Bemærk, at dette er en bestillingsvare. Leveringstiden er ca. 2-4 dage og sendes direkte fra Oaklings.

Sagahøjstolen fra Oaklings er designet af Nina Bruun i 2021.
Stolen er designet med en kompromisløstilgang til såvel æstetik som funktionalitet. Med sit tidløse og minimalistiskeudtryk vil stolen nemt komplementere resten af hjemmets indretning.
Sagahøjstolen er fremstillet af FSC®-certificeret egetræ på europæiske fabrikker oger efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak, der gør stolen nem atrengøre. Da vi arbejder med egetræ, som er et naturligt materiale, vil hvertmøbel variere en smule i årestruktur, knaster og overfladebehandling. Det er endel af Oaklings møbler at man kan se at de kommer fra naturens smukke egetræer, ogsmå afvigelser i træet, skal derfor ikke betragtes som fejl men som enunderstregning af naturens materialer
Højstolen har et aftagelige T-krydsforan, som sammen med den justerbare fodstøtte, tillader stolen at vokse medbarnet. Ved køb af stolen medfølger et sæt messingplader, som kan indgraveresmed barnets navn og dermed videreformidle stolens historie for kommendegenerationer. Man kan også vælge at indgravere en personlig hilsen tilmodtageren, hvis stolen gives i gave.
Højstolen overholder naturligvis alleeuropæiske sikkerhedskrav og er testet ud fra den europæiske standardEN14988:217+A1:2020.

Vi anbefaler at møblerne rengøres med enhårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidlermed ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.


Vægt: 4,7 kg
Dimensioner: B: 51 cm D: 52 cm H: 80 cm SH: 55 cm
Alder: Med T-kryds:0-3 år. Uden T-kryds: 3-6 år
Produceret i Italien
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought