Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

GOBABYGO

KRAVLE STRØMPEBUKSER ULD | DARK GREY MELANGE

External code:
DKK 169.00
This commodity is out of stock
GoBabyGo kravle strømpebukser i superwash uld har specialdesignede skridsikre gummidutter på knæ, under fødderne og på tæerne, så barnet ikke glider, når det begynder at kravle og gå.

Fordele:
Gummidutter på knæ, under fødderne og på tæerne giver bedre stabilitet på glatte overflader
Styrker barnets motorik, balance og selvsikkerhed
Lavet i blød superwash uld, der er behagelig på huden og sikrer god bevægelighed
Uld er temperaturregulerende og derfor ideelt til det danske vejr, hvor temperaturen ofte svinger
Testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer
Dansk design produceret i Europa og OEKO-TEX® Standard 100 Certificeret

Kravle strømpebukserne i uld fra GoBabyGo er lavet af blødt superwash uld, der er behageligt at have på og sikrer god bevægelighed for barnet. Uld er temperaturregulerende og i varme omgivelser vil ulden lede varme væk fra kroppen, så barnet ikke sveder og holdes tørt, mens ulden i kolde omgivelser bevarer den varme som kroppen afgiver, og derved holder barnet varm. Derudover har uld en solbeskyttende effekt og virker som naturligt UV-filter. Uld kan desuden absorbere op til 30% af sin egen vægt i vand uden at føles våd. Kravle strømpebukserne i uld fra GoBabyGo er derfor et godt valg til alle tumleglade børn samtidig med at de holder barnet varm og tør på kolde gulve.

GoBabyGo kravle strømpebukser er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer og er OEKO-TEX® Standard 100 Certificeret.
OEKO-TEX® Standard 100 er en garanti for, at varen er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige kemikalier, og at der kun er brugt human-økologiske tekstilvarer, som ikke har skadelig effekt på menneskers sundhed og helbred. De skridsikre gummidutter er også godkendt af denne standard.

Materiale:
80% Superwash Uld, 17% Polyamid, 3% Elastan.
De skridsikre gummidutter er lavet af silikone og er fri for ftalater

Vaskeanvisning:
Ulden har bedst af at blive vasket i hånden i lunkent vand, men kan også vaskes på et varsomt uldprogram eller et program for håndvask ved 30 grader
Brug aldrig skyllemiddel tilsæt gerne uldvaskemiddel i stedet
Undgå at bruge blegemiddel
Uld strømperne har bedst af at tørre liggende
Vask på vrangen
Uld har en speciel egenskab til at opfriske sig selv ved hjælp af den syre der er i luften og afviser naturligt snavs, derfor behøver uld produkter ikke at blive vasket så ofte. Uldens gode egenskaber kommer fra dens naturlige fedtindhold. Uldfiberen indeholder lanolin. Hvis ulden vaskes med universalt vaskemiddel, som effektivt løsner fedt, forsvinder lanolinen og dermed uldens gode egenskaber. Der findes mange uldvaskeprodukter på markedet, men vi rådgiver dig til at gå efter et svanemærket og/eller astma- og allergimærket, så du er sikker på en allergivenlig vask.

commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought