Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

MICELLAR WATER CLEANSER 02 200 ML

External code: SCCLST
DKK 199.00
In stock
Banebrydende 3-i-1 Micellar water. Nem makeupfjerner og 'leave on' renseprodukt. Beregnet til alle hudtyper, men specielt til sensitiv hud og sarte øjenområder.

Et 3-i-1 renseprodukt, der blidt men effektivt fjerner urenheder og make-up samt
fugter og toner huden. Overflade-aktive miceller tiltrækker snavs og olie, og økologisk aloe vera og blomstervand fra bitter appelsin lindrer, toner og blødgør huden. Ørkenplanten Jerikos rose er kendt for sine fugtbevarende, beskyttende og reparerende egenskaber. De aktive ingredienser efterlader huden glat og blød som silke. Velegnet på farten, da produktet ikke skal fjernes med vand men fungerer som en skintonic.

Star tilhører gruppe 02 / Beroligende
Denne milde og dulmende serie er særlig god til dig med en sart hudtype. Den er god til de dage hvor man har brug for ekstra pleje. Kombinationen mellem de lette blomster noter, beroligende urter og milde æteriske citrusolier dulmer, genopbygger og skaber balance i din krop og i dit sind.
- Den hjælper dig med at tælle til 10, og starte din dag med god energi.

"Med Karmamejus produkter er det vigtigt at tage en dyb indånding til produktet, så dens enten genopbyggende, beroligende eller energigivende duft smitter af på dit humør
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought