Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

New Mags

GRØNTSAGSPIZZA

External code: MF1046
DKK 149.00
In stock
Grøntsagspizza er en grøn fusion af det bedste fra det nordiske og det italienske køkken, skabt med gode, sunde råvarer og tilsat en smagsbooster af krydderurter. I denne bog lærer du at lave pizzabunde af alverdens grøntsager, som smager vidunderligt og sørger for at skrue dit daglige grøntsagsindtag gevaldigt i vejret.

Du lærer også alt om, hvordan du forvandler den traditionelle pizza til en langt grønnere version af slagsen. Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pizza skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.

Bogen byder på mere end 35 smagfulde, familievenlige grøntsags- og fuldkornspizzaer med alt fra rootza og beetza til squashza og butternutza. De er alle et sandt sanseorgie af smag, duft og farver og vil med garanti vække glæde hos både store og små. Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige opskrifter fra bogen baseret på grøntsags- og fuldkornsbunde + 9 nye med grøntsagsbunde samt opskrift på surdejspizza.

17x24 cm
Softcover
124 sider
På dansk
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought