Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret - julegaver til & med d. 7/1 2023

ESTER & ERIK

STAGELYS 42 CM | LINEN GREY

External code: 0466
DKK 30.00
In stock
Ikoniske stagelys
Det klassiske stagelys er det allerførste lys, der blev dyppet i ester & erik produktionen, og selv om det således har mere end 30 år på bagen, er det stadig det absolut bedst sælgende lys.
Fra begyndelsen har den fine, spidse top været det helt unikke ved lyset, som får sit elegante, slanke look fra dette helt særlige kendetegn – en signatur, som gør, at man altid kan kende et ester & erik-lys.

Brændetid: 11 timer
Diameter: 2,6 cm

  • Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret på ester & eriks fabrik i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld.
  • Bund: Lyset har en konisk form, som betyder, at lyset er afrundet i bunden, så det passer til de fleste stager.
  • Selvsluk: Lyset er selvslukkende, så flammen slukkes, når der er 2-3 centimeter tilbage (dog anbefaler vi, at levende lys altid er under opsyn)
  • Slukkeguide: Vi anbefaler, at lyset slukkes med en lyseslukker for at undgå os samt sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder. Med en lyseslukker slukkes gløden 100 pct. så vægen er intakt.
  • Brændevejledning: For at få en optimal brænding anbefaler vi altid at holde vægen kort, have minimum 10 cm’s afstand mellem lysene og ikke at sætte lysene i træk eller over en radiator.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought