Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KENNY ANKER

KENNY SKIN PERFECTIONIST CONCEALER FAIR

External code: 1301
DKK 250.00
This commodity is out of stock
Oplev det første produkt fra den nye KENNY SKIN serie - en uundgåelig forlængelse af KENNY BROWS. Kreeret ud fra filosofien om, at naturlige smukke bryn sammen med naturlig smuk hud er alt, hvad du behøver for en frisk glød og skønhed.

Den nye Perfectionist Concealer har et mat finish og dækker de steder, man ønsker at udjævne hudtonen i ansigtet, uden det føles tungt på huden. Concealeren er smidig, silkeblød og blander sig smukt og ensformigt med huden. Den vil give dig en fløjlsblød, behagelig fornemmelse og bliver hvor den skal.
Den nøje udarbejdet formular, hjælper med at minimere fine linjer i huden og absorberer olie i huden så du ender med et matterende resultat.

KENNY SKIN Perfectionist Concealeren hjælper med at dække det, du ikke ønsker bliver set, men lader det du ikke vil skjule, din naturlige skønhed, skinne igennem. Her vil en enkelt applikation dække let, hvor hvis du vil have full-coverage kan du bygge den op med et ekstra lag.
Du kan både benytte en makeupbørste til påføringen, det vil gøre det nemmere at placere produkter mere præcist, hvor varme fingerspidser fungerer lige så nemt til at blende Concealeren over huden.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3