Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

BUFF BODY BRUSH LONG HANDLE

External code: SCBBBULH
DKK 399.00
In stock
BUFF naturlig tørbørste, som du måske oprindeligt kender den med læderhank, fås i denne version med længere, svungent skaft, så ryg og fødder nemmere nås. En perfekt afstemt kropstørbørste, som BUFF body brush, blot med et svungent langt greb. BUFF body brush long handle er også velegnet til børn, da den er lidt nemmere at holde på.

Tørbørst med BUFF body brush long handle regelmæssigt og opnå hurtigt synlige resultater: Tørbørsten afhjælper tør hud på kroppen, fjerner døde hudceller - uden at beskadige huden, hjælper med at reducere og forebygge cellulite*, og bringer forøget energi, samt skaber balance og velvære. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet.

BUFF er den ideelle ”starter-børste” hvis du ikke er vant til at tørbørste huden på kroppen. BUFF kan også anvendes under graviditet for at minimere væskeophobninger i kroppen og lindre mild graviditetskløe.

Karmameju-tørbørsterne er blevet klassikere og tusindvis af forbrugere har gjort tørbørstning til et dagligt ritual, fordi de mange fordele kan ses og mærkes, og kan synes som et savn, når man ikke har fået det gjort.

BUFF er lavet af bæredygtigt bøgetræ med strop af kerneleder og naturlige, bløde hestehår af hestens man. Karmameju tørbørsterne er unikke. Udviklet i hårdhed, hårtype, hårmængde og hårlængde samt FSC-certificeret træ. Det længere skaft er ligeledes udviklet og formgivet af Karmameju, for den optimale børsteoplevelse og effekt på huden.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought