Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

RUDOLPH CARE

BODY LOTION 400 ML

External code: 5018
DKK 495.00
This commodity is out of stock
Byd endnu engang velkommen til Açai Body Lotion Limited Edition; en ekstra stor version af vores nærende og fugtgivende body lotion.
Den er fyldt med naturlige, aktive ingredienser, absorberes hurtigt i huden uden at fedte - og gør hverdagsplejen til et luksusritual med sine økologiske olier og ekstrakter. Særligt udviklet til tør og sensitiv hud.

Det unikke print, som pryder Açai Body Lotion Limited Edition, er skabt af tekstildesigner Helene Blanche; præget af organiske former, inspireret af kroppe.

Effekt
Açai Body Lotion er rig på økologiske olier og sheasmør, som blødgør, styrker og genopbygger huden. Açaiolie beskytter og styrker med antioxidanter og essentielle fedtsyrer; jojobaolie trænger dybt ind i huden og forstærker hudens elasticitet; olivenolie og sød mandelolie gør huden blød og smidig; kokosolie modvirker tør, kløende og irriteret hud og sheasmør genopbygger huden effektivt. Alt dette gør Açai Body Lotion til et produkt, som holder din hud fugtmættet og silkeblød hele dagen.

Duft
Cremen dufter friskt af de ingredienser, den er fremstillet af, i samspil med Rudolph Cares naturlige signaturduft.

Konsistens
Trods sine rige og fyldige ingredienser, er konsistensen let og fløjlsblød. Cremen er nem at fordele på hele kroppen og er drøj i brug.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought