Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

ECOOKING

RENSE SCRUB - 125 ML

External code: 412078
DKK 199.00 DKK 119.40
This commodity is out of stock
Mild og effektiv 2 i 1-rens, der rengør i dybden og blidt fjerner døde hudceller.

Fugt dit ansigt med vand og massér Rensescrub blidt ind – undgå den sarte hud omkring øjnene. Skyl af med vand.
Afslut evt. med Skintonic, inden du påfører dine foretrukne plejeprodukter.

LÆS MERE:
Rensescrub er en mild og effektiv 2 i 1-rens, som er baseret på naturlige og økologiske råvarer. Den kombinerer rens og eksfoliering. Det vil sige, at den renser i dybden samtidig med, at den blidt fjerner døde hudceller, så din hud bliver ren, glat og blød i et snuptag.


Den daglige rens er det vigtigste trin i din hudplejerutine, når du skal holde din hud sund og smuk. For at dine plejeprodukter skal virke optimalt, er det afgørende, at du bruger dem på ren hud og ikke mindst på hud, der er fri for døde hudceller. Døde hudceller gør huden trist og grå, og de ‘suger’ alle de gode ingredienser i dine plejeprodukter, så de ikke virker, som de skal.

Med Ecookings Rensescrub sikrer du, at din hud er både ren og fri for døde hudceller i en og samme omgang. Ud over at din hud bliver ren, glat og blød, sætter den milde eksfoliering også gang i blodcirkulationen. Det øger din huds egen genopbygning og giver samtidig en skøn glød.

Det er indholdet af naturlige lavasten, der i Rensescrub giver den eksfolierende effekt, men mængden er nøje afstemt til, at du kan bruge den hver dag, både morgen og aften.

commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought