New Mags
OYSTER: A GASTRONOMIC HISTORY
External code: AB1075
DKK 259.00
In stock
Denne bog fra New Mags giver læsere et bredt syn på østers, og undersøger østerens rolle i madlavningen, kunsten, politikken og litteraturen. Østers har været en stor inspiration for både kokke, malere og forfattere og har været være med til at bidrage til lokalsamfunds økonomi.
Drew Smith har organiseret bogen omkring tidperioder og diverse geografiske placeringer, hvor han kigger på østersens indflydelse gennel diverse anekdoter, fakta og en masse billeder.
Desuden indeholder bogen 50 lækre opskrifter - både traditionelle og moderne fra de bedste restauranter globalt.
Drew Smith har organiseret bogen omkring tidperioder og diverse geografiske placeringer, hvor han kigger på østersens indflydelse gennel diverse anekdoter, fakta og en masse billeder.
Desuden indeholder bogen 50 lækre opskrifter - både traditionelle og moderne fra de bedste restauranter globalt.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3