Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

HUMDAKIN

HÅNDRENS GEL 60% 60ML

External code: 222
DKK 85.00
This commodity is out of stock
Hold dine hænder rene på farten! Vores hand cleansing gel virker ligesom de håndsprit man kender, men vi har tilføjet aloe vera og glycerin for at holde dine hænder fugtede og plejede.

Denne blanding desinficerer og opfrisker dine hænder, og er nem at tage med dig rundt omkring. Produktet trænger hurtigt ind i huden, og indeholder den rigtig mængde alkohol til at dræbe mange slags bakterier. Med en flot og klassisk emballage passer den perfekt ind med de andre Humdakin produkter i dit hjem. Hav' den i din taske sammen med 60, hånd creme, så du kan få rene og bløde hænder på farten.

Uden parfume og duftfri. Indeholder 60% sprit, glycerin og aloe vera.

BRUGSANVISNING:
Gnid produktet ud i dine hænder indtil det tørrer. Husk at påføre det imellem dine fingre, midt i håndfladen og rundt om håndledene. Vask ikke produktet af.

Ingredienser: 60 % Alcohol Denat., Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
_____

OBS: Der er stor forskel på ren sprit og en håndrens. Det er to meget forskellige produkter, som også kan bruges forskelligt. Den nye hand cleansing gel fra Humdakin indeholder 60% alcohol, glycerin og ekstrakt af aloe vera. Vores valg af 60% alkohol er baseret på officielle studier fra mange organisationer, som erklærer, at et minimum af 60% alkohol er nok til at dræbe mange slags microorganismer, heriblandt corona-viruset.

Studier viser også, at den bedste måde at bekæmpe viruset på, er at vaske hænder korrekt med varm vand og sæbe. Dette er dog ikke altid muligt, for eksempel når man er ude. Det er derfor vi har lavet denne hand rensning gel, som kan tages med på farten. Selvom pålidelige kilder siger, at 60% alkohol er nok til at dræbe viruset, er der andre faktorer som spiller en rolle ift. de desinficerende egenskaber produktet har. Det kan bla. være, hvordan man påfører og bruger produktet. Derfor vælger vi ikke at markedsføre produktet som en middel der dræber corona viruset, selvom den blev produceret på baggrund af de kriterier formidlet af officielle kilder.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3