Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

MADE BY MAMA

HASSELNØDDE-CHOKOLADE SMØREPÅLÆG - CREMA DE NOCCIOLE 60%

External code: 45-005-01
DKK 99.00
In stock
I Piemonte finder man Italiens bedste hasselnødder. Derfor var det også her, folkene bag Made by Mama vidste at de skulle finde en Nocciolata (hasselnødde-chokolade smørepålæg).
Men som bekendt skal man kysse mange frøer, før man finder sin prins. Så efter at have smagt mange udgaver af Nocciolataer, har de endelig fundet det rigtige. Denne lækre Nocciolata er produceret på 60 % italienske hasselnødder fra Piemonte, 30 % sukker og 10 % usødet kakao. Det indeholder hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller palmeolie. Til gengæld er den perfekt på friskbagt brød, en lun croissant, som topping på kager, som lagkagefyld, over is, til pandekager. Mulighederne er mange.

Lidt nørderi om Made by Mamas hasselnøde-chokolade smørepålæg:
I hjertet af Asti Monferrato ligger landbrugsvirksomheden Fratelli Durando. De har siden 2008 produceret I.P.G certificerede hasselnødder af Tonda Gentile Trilobata sorten. Fratelli Durando blev etableret i 1884, og drives i dag videre af tipoldebarnet Sara og hendes mand Alessandro. De bor midt mellem plantagerne og høster selv deres nødder. Sara og Alessandro startede med at producere Nocciolata, fordi de ville bruge hasselnødderne på en naturlig måde, der kunne bevare nøddernes gode egenskaber (hasselnødder er rige på kostfibre, B og E-vitaminer og magnesium). De prøvede sig frem hjemme i køkkenet med det udgangspunkt, at der kun måtte indgå hasselnødder, kakao og sukker i opskriften. For at sikre en ensartet ristning, renses og ristes hasselnødderne i en infrarød ovn. Det tilfører samtidig ekstra smag og aroma. De ristede hasselnødder raffineres herefter på eget raffinaderi, hvor Nocciolataen færdiggøres ved at tilføje sukker og kakao.

commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought