Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

External code:
DKK 445.00
This commodity is out of stock
Cremerne er opkaldt efter eksklusive materialer, som minder om cremens skin-feel og konsistens.

Ansigtscreme til kombineret/fedtet hud.
Balancér kombineret og tilstoppet hud, med let absorberende, luksuriøse SILK 03. Cremen indeholder prisvindende echinacea med klinisk dokumenteret,
helende og antiinflammatoriske egenskaber. Et højt indhold af antioxidanter bekæmper frie radikaler fra forurening, og beskytter hudens celler mod tidlige alderstegn. Klinisk dokumenteret hyaluronsyre genopretter effektivt hudens fugtniveau, mens økologiskvandmelon - og chiafrøolie kombineret med citron, cedertræ og cypres tilfører næring, hjælper med at minimere porerne, og plejer komplekse hudtilstande uden at tilstoppe. Efterlader huden ensartet og sund med en mat finish.

Silk tilhører gruppe 03 / Energigivende
Denne opkvikkende og energigivende gruppe ændre din dag til det bedre. Den er derfor et glimrende middel imod forkølelese, influenza og tømmermænd.
Kombinationen af æteriske olier øger cirkulationen, toner og renser huden. Duften vækker både krop og sjæl, så du genfinder klarhed og fokus.
- Så er du klar til at starte din dag i højt humør.

"Med Karmamejus produkter er det vigtigt at tage en dyb indånding til produktet, så dens enten genopbyggende, beroligende eller energigivende duft smitter af på dit humør"
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought