Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
ZARKO PERFUME

ZARKO PERFUME

Zarko Perfume er en fortolkning af det skandinaviske landskab og natur, der kommer til udtryk i sirlige, milde dufte med enorme karakterer. Parfumerne er omhyggeligt formuleret og håndlavet i Danmark. Zarko Perfume er håndværksmæssig kvalitet, der vækker sanser og fantasi til live.

SOFISTIKEREDE DUFTE FRA ZARKO PERFUME


Zarko Perfume er en sensorisk oplevelse, der formidler følelser og stemninger gennem en duft, og som afspejler den franske tradition for parfumefremstilling i kombination med dansk minimalisme og kvalitetshåndværk. Parfumerne afspejler stil og elegance med deres sofisterede design. Duften indeni afspejler de nordiske traditioner for molekylær videnskab og eksperimentering, idet adskillige nuancer og dufte kommer til udtryk i parfumerne. Zarko Perfume fremstiller parfumer både i normal- og rejsestørrelser med en vidunderlig sanseoplevelse til enhver præference. Hos Stokværk har vi også en Zarko Perfume serum, der tilbyder en ny og mere intens duftoplevelse, når den påføres huden.KØB ZARKO PERFUME HOS STOKVÆRK


Her hos Stokværk finder du et skønt udvalg af Zarko Perfumes betagende dufte i webshoppen. Ved køb online sikres du gratis fragt, hurtig levering og 14 dages fuld returret. Vi byder dig også velkommen i vores fysiske butik i Espergærde Centret, hvor du kan gå på opdagelse i vores udvalg og finde din favorit Zarko Perfume.