Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
Skandinavisk

Skandinavisk


SKANDINAVISK hos Stokværk


Hos Stokværk er vi stolte forhandlere af SKANDINAVISK. Hvis du ønsker en dejlig duft i dit hjem, bør du helt klart prøve et Skandinavisk duftlys eller en Skandinavisk sæbe. Begge produkter er utroligt populære – netop fordi de emmer af nordisk natur. Duftene skaber en skøn, afslappet stemning på grund af de mange forskellige naturlige dufte, du kan finde her på siden. Skab en stemning af Hygge, Bær, Ro, Fjord, Lykke, Hav m.m. Duftpindene er en fantastisk måde at pifte hjemmet op, fordi de æstetisk bidrager med et smukt, enkelt design i rolige farver. Du kan selv vælge, hvor intens duften skal være alt afhængigt af, hvor mange pinde du opbevarer i den flotte glaskrukke.

Ingen indfanger en skandinavisk stemning bedre


Med lys og skønne dufte indfanger SKANDINAVISK den nordiske natur, som har en dejlig, beroligende effekt. Duftpinde såvel som duftlys er perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære på badeværelset såvel som i stuen – eller entréen hvor dine gæster allerede vil opleve den skønne duft, så snart de træder ind ad døren. De lækre håndcremer fra Skandinavisk er også at finde hos Stokværk, der med et stilistisk udtryk bidrager til boligindretningen, ligesom alle vores andre produkter gør.

Duften af Skandinavien


Hvis du ønsker en dejlig duft af nordens natur, kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af SKANDINAVISK. Vi fragter til hele Danmark, så der er rig mulighed for dejlige dufte i hjemmet, uanset hvor du bor. Har du spørgsmål til SKANDINAVISK produkterne eller lignende, kan du kontakte os via telefon eller mail. Ring på tlf. 26 20 38 01 eller send en mail til info@stokvaerk.dk.