Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
SHANGIES BY STILOV

SHANGIES BY STILOV


< 1 2 >
< 1 2 >

Shangies sandaler

SHANGIES BY STILOV er et eksklusivt sandalmærke, og med sandaler herfra kan du være trendy og samtidig give dinefødder den luksus, de fortjener. Sandalerne er smukke og unikke, og de er designetaf jute-stof, som giver en god og behagelige pasform. Shangies sandaler er derfor et oplagt valg - uanset hvor og hvornår, du har brug for dem. Det kan være til en tur på stranden eller på Roskilde festival, hvor sandalerne grundet det lette og superkomfortable design sagtens kan bruges i flere timer afgangen.

Her på siden finder du Shangies Sandaler i forskellige unikke designs, og du finder både Shangies Women og Shangies Unisex, så der er mulighed for at kvinder såvel som mænd kan forkæle sine fødder med Shangies sandler. Du finder desuden et bredt udvalg af forskellige farver, så du har mulighed for at finde lige præcis den sandal, der passer til dig og det personlige udtryk, du ønsker at skabe.

Historien bag SHANGIES BY STILOV

Mærket SHANGIES BY STILOV blev skabt I 2016. Skaberen Maria Stilov boede og arbejdede i Shanghai igennem 6 år, og her fik hun ideen om at skabe de traditionelle jute sandaler i nordiskdesign. Det klassiske design er genskabt i fantastisk kvalitet til en god pris, og du finder sandalerne i flere forskellige modeller og farver.

Shangies sandalen startede som et hobbyprojekt, men i dag er forretningen eksponeret vidt og bredt og sandalen er at finde over hele verden. Alle forhandlere verden over er desuden unikke og håndplukkede.

Vedligeholdelse af Shangies sandaler

Bruger du dine Shangies sandaler hyppigt, vil der blive behov for at vaske dem. Det kan gøres nemt og hurtigt ved at følge denne vaskeguide.

Fuld din vask eller en balje med lunken vand og lidt vaskepulver og læg dine Shangies sandaler i blød i omkring 10 minutter. Du kan eventuelt gnubbe lidt ekstra, hvis der er deciderede pletter. Herefter skal du skylle sandalerne igennem med rent vand, så alt sæben kommer ud af sandalerne. Til sidst skal du lade dem lufttørre i skyggen, og så vil du sandaler være rene og klar til brug. Når du følger denne vaskeguide vil dine Shangies sandaler få den bedst mulige behandling og dermed også en lang holdbarhed, så du kan nyde dine sandaler så lang tid som muligt.