Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

NEO NOIR

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Skandinavisk mode fra danske Neo Noir

Det danske modebrand, Neo Noir, har virkelig gjort sig bemærket med sine enkle og feminine styles af høj kvalitet, som også er til at betale sig fra. Neo Noir har designet en fast kollektion, hvor du altid kan finde populære designs, der passer ind i en tidløs, skandinavisk garderobe, så du aldrig skal have kedeligt tøj på.

Samtidig er Neo Noir gode til at følge med tiden og trends, så du kan finde smukke Neo Noir bluser, Neo Noir Bukser, Neo Noir nederdele og meget andet, der passer til sæsonen og tidens mønstre og stilarter. Hos Neo Noir skal mode være for alle, og derfor er du garanteret at kunne finde tøj, der sidder godt, uanset om du skal til fest, eller om du er mere til det klassiske, stilrene look i hverdagen.


Kjoler fra Neo Noir til fest og hverdag

Nogle af de hele store bestsellere hos Neo Noir er deres kjoler. Kjolerne fra Neo Noir er klassiske i deres snit og design, så de sidder godt på alle kroppe. NeoNoir kjoler er elegante og feminine, og de kan nemt styles, så de både passer til kontoret på en mandag eller til den helt store fest fredag aften.

Neo Noir kjoler har ofte nogle af tidens stærke tendenser som blonder, mønstre, print og andet, som kan kombineres med andre lækre og bæredygtige designs fra brandet.

Neo Noir kjoler fås i alle længder, både korte, lange og midt i mellem, samt i alle stilarter, enten med lange, korte eller uden ærmer, så det er nemt at finde lige præcis den kjole, der passer til dig og din stil.