Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
MOS MOSH

MOS MOSH


MOS MOSH hos Stokværk


MOS MOSH er et dansk brand, som på kort tid har udviklet sig til at blive et af Danmarks førende modevirksomheder. Virksomheden startede med en passion for bukser, hvor de især havde pasform og kvalitet som mærkesager. Det er det stadig den dag i dag – og det er grunden til, at mange kvinder vælger bukser fra MOS MOSH. Du kan finde et udpluk af de lækre jeans herunder, hvor der også er en del af deres nuværende kollektion, som indebærer trøjer, toppe, shorts og T-shirts.

Behagelige jeans fra MOS MOSH


Da MOS MOSH har stor passion for jeans, er det ingen tilfældighed, at kunderne er vilde med det feminine, og rå udtryk, som deres jeans har. Det er også især en perfekt pasform, der gør MOS MOSH-jeans populære i hele Europa. Brandet har et meget simpelt udtryk, hvor små detaljer er i fokus. Derfor falder MOS MOSH i god jord blandt mange – netop på grund af et stilrent, detaljeorienteret look, der går hånd i hånd med en behagelig pasform. Ønsker du en trøje eller et par jeans, der er behagelig at have på, har et æstetisk udtryk og sans for detaljen – kan du helt sikkert finde det her under vores udvalg af tøj fra MOS MOSH.

Høj kvalitet til en god pris


Med tøj fra MOS MOSH får du utrolig høj kvalitet for pengene. Gå på opdagelse her på siden og oplev de flotte modeller fra brandet. Har du spørgsmål af enhver art, er du velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til info@stokvaerk.dk eller ring på tlf. 26 20 38 01.