Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
LA BRUKET

LA BRUKET


Lækre, økologiske plejeprodukter fra LA Bruket


Hos Stokværk har vi et bredt udvalg af skønne produkter fra La Bruket. La Bruket har fokus på økologi, miljø og velvære – og det kan vi hos Stokværk godt lide. Derfor har vi samlet et udvalg af dejlige spa-produkter her på siden, som du med garanti vil nyde godt af. La Bruket blev startet af Monica Kylén, der manglede en sæbe, der skulle være organisk og opfylde de krav, hun stillede til en plejende, skånende og skøn sæbe. Da hun ikke fandt nogen, som kunne opfylde kravene, gik hun selv i gang med at producere en sæbe. Dette var den spæde start for La Bruket.

God for dig – og god for din krop


Med toner af f.eks. citrongræs eller vildrose bliver du forført af de forskellige håndsæber og deres fantastiske dufte. La Bruket producerer de dejlige kropsplejeprodukter i Sverige, hvor ingredienserne naturligvis er økologiske og så vidt som muligt høstet i nærområdet. Brandet arbejder derfor kun med det bedste af det bedste og de mest naturlige ingredienser, der i høj grad afspejler sig i kvaliteten. Forkæl dig selv med fx en forfriskende creme til ansigt eller krop, en dejlig saltscrub eller nogle duftpinde der giver en skøn forfriskende duft.

En naturlig, skøn duft


LA Brukets produkter indeholder en masse dejlige planter og råvarer, hvilket gør, at mange af deres produkter indeholder salt og tang. Duften af produkterne er også mere præget af urter. På baggrund af den naturlige duft og et råt, vintagelook er produkterne unisex. Vi hos Stokværk leverer til hele DK, så gå endelig på jagt i vores udvalg herunder.
Har du spørgsmål til vores La Bruket produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 26 20 38 01 eller send en mail til info@stokvaerk.dk.