Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KONGES SLØJD

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >

Konges Sløjd: Et skandinavisk brand med fokus på funktionalitet og rene naturmaterialer

Konges Sløjd udvikler bl.a. stilfuldt børneinteriør, tøj og legetøj, der er funktionelt, alsidigt og produceret med henblik på at udnytte naturens egne potente ressourcer. Det skandinaviske udtryk går igen på tværs af produktlinjer og inviterer til fantasifuld leg, komfort samt et moderne stiludtryk, som også de voksne kan glæde sig over. Fælles for mange af produkterne hos Konges sløjd er jordbundne farvenuancer og fine print fra både blomster- og dyreverdenen, der matcher virksomhedens egen interesse i bæredygtige og naturlige løsninger. Hos Stokværk forhandler vi et bredt udvalg af produkter fra Konges sløjd til konkurrencedygtige priser, så du med god samvittighed kan indkøbe produkter fra et bæredygtigt og legende brand.

Sengetøj til både baby i junior i blødt, økologisk bomuld

Konges Sløjd producerer et bredt sortiment af sengetøj i både baby- og juniorstørrelse. Sengetøjet fås med forskellige, varme udtryk, der bl.a. inkluderer blomsterprint og print af en drømmende nattehimmel. Uanset, hvilket sengetøj du kommer hjem med, så er du garanteret, at det er i økologisk bomuld og bliver leveret i sin egen unikke pakke i form af en bærepose. Bæreposen kommer i matchende stof med sengetøjet og har en fin løbesnor, der gør det nemt efterfølgende at bruge den til frugtpose i børnehaven eller andre praktiske formål. Dette er en indpakningsløsning, som du vil finde er gennemgående for flere at Konges sløjds produkter, og det spiller ind i deres designfilosofi om at skabe bæredygtige og funktionelle produkter, der vil blive ved med at glæde børnefamilier mange år ude i fremtiden.

Sengerand til tremmesengen for en tryg og lun nattesøvn

En sengerand er en komfortabel og smuk løsning til forældre, der har småbørn i tremmeseng. Tremmerne skaber huller i sengekanten, der til tider kan uroliggøre forældre, og derfor har Konges sløjd udviklet forskellige sengerande med et smukt design, der løser dette problem. Sengerandene har bindebånd, der gør det nemt at fastgøre den sikkert til sengetremmerne, og så kan du ovenikøbet vælge sengeranden i et design, der matcher Konges sløjds sengetøj. Sengeranden kommer – ligesom sengetøjet – i en stor taske, der kan bruges til indkøb, opbevaring eller andre praktiske formål. Sengeranden har samtidig en lynlås på siden, der gør det let at tage betrækket af og vaske det alt efter behov.

Lette og praktiske stofbleer til børnefamilier

Stofbleer er en uundværlig makker i dagligdagen for børnefamilier, og hos Stokværk forhandler vi derfor også Konges sløjds 3-pak musselinstofbleer i økologisk bomuld. Musselin er et let og glat stof i det fineste bomuldsgarn, der er naturligt og løstvævet uden at være gennemsigtigt. Konges sløjds sortiment af stofbleer inkluderer både helt klassiske stofbleer uden det store designpræg samt stofbleer med et naturinspireret design. Konges sløj har produceret stofbleerne i musselinbomuld med henblik på at finde et stof, der for baby føles lige så blødt som en mors berøring.