Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
Ivy Copenhagen

Ivy Copenhagen

test

Køb IVY COPENHAGEN her


Stokværk er forhandler af det danske jeans-mærke IVY COPENHAGEN, der primært henvender sig til et yngre segment. Brandet er skabt af Henriette Pieszak, som har en lang årrække af erfaring med design og mode. I en globaliseret verden, hvor unge ofte kigger på sociale medier og andre platforme for inspiration, er brandet kommet til verden som et kvalitetsmærke inden for bukser. Henriette Pieszak beskriver IVY COPENHAGEN som et brand, der tiltaler et publikum, som er vant til at have indflydelse på f.eks. sociale medier. Grunden til dette er, at deres styles bærer præg af, det er stilbevidste unge kvinder, der er deres primære målgruppe.

Kvalitetsbukser fra IVY COPENHAGEN


Her på siden kan du navigere i vores udvalg, hvor du f.eks. kan finde forskellige typer bukser og blandt andet en smuk camouflage nederdel. Jeans fra IVY COPENHAGEN kan fås i flere forskellige farver – alt fra helt hvide til denim blå og mellow yellow. De mange års erfaring, som Henriette har i branchen, afspejler sig tydeligt i kvaliteten af IVY COPENHAGEN-modellerne. Med intentionen om et godt håndværk formår IVY COPENHAGEN at skabe jeans, der er både smukke og lækre at have på.

Vi fragter til hele landet


Vil du være en del af de kvinder, der tør at begive sig ud i lidt modigere buksestyles, er der rig mulighed for at finde forskellige størrelser, modeller og pasform her på siden. Vi fragter desuden til hele DK, så tøv ikke med at bestille dine nye IVY COPENHAGEN jeans allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at stille dem på tlf. 26 20 38 01 eller ved at skrive en mail til os på info@stokvaerk.dk.