Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
BADEANSTALTEN

BADEANSTALTEN

< 1 2 >
< 1 2 >

Badeanstalten hos Stokværk

Med Badeanstalten oplever du en simpel tilgang til velvære og tradition, hvor kvalitet og håndværk aldrig ofres. Her kombineres gamle metoder med moderne viden og erfaring, og produkterne er beriget med udsøgte råvarer og sund fornuft for at skabe afslapning, pleje og velvære i din hverdag.
Hentet fra den gamle badeanstalts rolle som et frirum i en travl verden, bevarer Badeanstalten traditionerne ved at tilbyde produkter, der skaber øjeblikke af afslapning og velvære.

Produkterne skabes med enkle, men udsøgte råvarer som vegetabilske olier, æteriske olier, urteudtræk, ler, havsalt og honning. Her leveres ærlige produkter uden skjulte løfter, kun det bedste fra naturen.
Der tages tid til at skabe moderne hudpleje efter gamle metoder. Nøje udvalgte råvarer og opskrifter udvikles for at opfylde de højeste standarder for kvalitet. Hos Badeanstalten handler det ikke om at gøre tingene "godt nok," men om at gøre dem bedre.

Badeanstalten byder på en unik kombination af velvære og tradition.

Hos Stokværk finder du en omfattende række af skønhedsprodukter, der hjælper dig med at forkæle dig selv fra top til tå. Vores sortiment inkluderer badesalt, der giver dig en luksuriøs og afslappende badeoplevelse, samt håndsæbe, der efterlader dine hænder rene og bløde. Vi tilbyder også et bredt udvalg af plejeprodukter til både hår og ansigt herunder ansigtscreme, som hjælper dig med at opretholde din skønhedsrutine og holde din hud og dit hår sundt og strålende.