Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

STOKVÆRK

RUDOLPH CARE EVENT 12/10

External code:
DKK 100.00
This commodity is out of stock

RUDOLPH CARE EVENT

torsdag d. 12. oktober kl. 18:30 - 20:30


Bemærk!
Når du bestiller, skal du blot markere levering som 'afhentning i butikken i Espergærde'.
Du får ikke tilsendt en billet, men din ordrebekræftelse er din adgangsbillet til eventet.


d. 12. oktober fra kl. 18:30-20:30, skal du sætte kryds i din kalender! Her får vi nemlig besøg af 2 eksperter fra Rudolph Care, som kommer og inspirerer dig til en lækker, sund og nærende hudpleje rutine! Derudover vil de også gennemgå vinterens must-haves, samt inspirere til lækre julegaver til én du har kær.

EN GAVE TIL DIG:
Der venter en rigtig lækker goodiebag til alle deltagere (værdi 300kr) Skulle man få lyst til at købe Rudolph Care produkter for mere end 600 kr. denne aften, så er der en ekstra lækker gave til dig oveni! Der vil selvfølgelig også være lidt snacks samt drikkelse i løbet af aftenen. Det kalder vi god vinter-stemning!

Vi håber på du kunne have lyst til at tilbringe din torsdag aften I godt selskab med Stokværk og vores 2 eksperter fra Rudolph Care – vi lover det bliver årets event, og vi glæder os til at se dig!

DIN BILLET: Der er ingen fysisk billet. Efter køb (vælg blot: afhentning i butik), modtager du en ordrebekræftelse på mail. Dette er din billet.
RABAT: 20% på alle Rudoph Care produkter til eventet
Fortrydelsesret: Du kan annullere din billet til og med d. 6 oktober ved at skrive til info@stokvaerk.dk. Melder du fra efter denne dato, gives pengene ikke retur. Du kan dog altid overdrage din billet til en anden, hvis du bliver forhindret.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought