Gratis fragt v/køb over 299 kr. // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
SOFIE SCHNOOR

SOFIE SCHNOOR

Sofie Schnoor støvler er en holdning til kvalitet og elegance eleveret på en lille hæl og pyntet med skinnende nitter. De eksklusive støvler er udformet af danske Sofie Schnoor, hvis rødder i modeindustrien kommer til udtryk i de skarpe designs. Cool, rå elegance indrammer hendes kollektioner, der omfavner adskillige personlige stilarter.

SOFIE SCHNOOR - STØVLER MED IMAGE, STIL OG ATTITUDE


Sofie Schnoor's kollektioner spænder bredt over dristige designs med spidse sølvnitter og mere elegante, klassiske modeller i blødt læder med graciøse linjer og sofistikerede snit. Sofie Schnoors fine støvler tiltrækker opmærksomhed i gadebilledet med de omhyggelige detaljer, der dekorativt pryder det nordiske, rå design. Ruskind og læder kombineret med nitter og gyldne skospænder giver støvlerne kant og attitude. Intentionen bag støvlekollektionen er moderigtig komfort, der ikke går på kompromis med kvalitet og unikum. Støvler fra Sofie Schnoor kan bæres året rundt og indbyder til kombinationer med andre tendenser fra de aktuelle tendenser i modeverdenen. Perfekte til både hverdag og festlige anledninger tilføjer Sofie Schnoor støvler en ekstra dimension til dit look og kan styles med alt fra jeans til nederdele. Vores udvalg rummer både Sofie Schnoors elegante, klassiske designs og hendes mere cool, provokerende modeller. Komfort og pasform er i fokus hos Sofie Schnoor, og rå elegance kommer til udtryk i hendes kollektioner.SOFIE SCHNOOR STØVLER HOS STOKVÆRK


Bliv klar til vinteren med et stilfuldt look her hos Stokværk, hvor du kan købe Sofie Schnoor støvler online og samtidig sikre dig gratis fragt, hurtig levering og 14 dages fuld returret. Vil du sikre dig, at støvlerne passer først, byder vi dig velkommen i vores fysiske butik i Espergærde Centret.