Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
RABENS SALONER

RABENS SALONER

Med et lækkert udvalg af danske tøjmærker, kan du altid være sikker på at finde et nyt outfit, der opgraderer din eksisterende garderobe.

Hos Stokværk er vi stolte af at være forhandlere af et af Danmarks stærkeste modebrands, Rabens Saloner. Vi har et bredt udvalg af forskellige styles som med sikkerhed vil falde i din smag.

< 1 2 >
< 1 2 >

Østens farver møder skandinavisk luksus


For designeren bag Rabens Saloner, Birgitte Raben Olrik, er det Østens eksotiske og skjulte steder, som inspirerer hende til at skabe de smukke kollektioner. Og så henter hun håndværkskraft fra mindre kunstnere i Asien, som hjælper hende med få skitserne til at blive til virkelighed. Dette er blot et par af de facetter, der gør brandet så originalt.

Kernen i Rabens Saloner er autencitet, og det er derfor vigtigt at alle styles og kollektioner er unikke og udstråler en helt speciel og smuk æstetik. Tøjet giver mulighed for at udstråle en stærk personlighed og samtidig være moderigtig. De smukke styles er håndlavede og håndfarvede i Asien og er i luksuriøse materialer såsom bomuld, mohair og silke. Østens viden om farver og sammensætningen af disse giver mulighed for at skabe fantastiske farvenuancer, som skaber en smukt kontrast til tøjets ellers rene og skandinaviske linjer.Køb Rabens Saloner hos Stokværk


Hos Stokværk går vi op i at forhandle kollektioner fra moderigtige designere, og det er derfor ikke tilfældigt, at Rabens Saloner er blandt vores udvalg af tøjmærker.

Vi stræber altid efter at kunne tilbyde det bedste udvalg af blandt andet bluser, accessories, sko og kjoler fra Rabens Saloner.
Gå på opdagelse i vores webshop og lad dig inspirere af styles fra Rabens Saloner. Du er også velkommen i vores fysiske butik i Espergærde Centret, hvor du kan prøve tøjet, inden du beslutter dig. Vi har altid gratis fragt, hurtig levering og 14 dages returret!