Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

MADS NØRGAARD

< 1 >
< 1 >

Mads Nørgaard – dansk design i mere end 50 år


Nørgaard Paa Strøget i København blev allerede i 1962grundlagt af Mads Nørgaards far. Det danske modebrand, vi den dag i dag kender som Mads Nørgaard, så herefter dagens lys for første gang i 1986, da chefdesigneren lancerede sin første kollektion. Kendetegnende for Mads Nørgaard-brandeter et fokus på at lave tøj i holdbare designs, der viser sig i en klassisk og trendy stil relevant for både børn, unge og voksne, drenge og piger. Mads Nørgaards børnetøj tager i høj grad udgangspunkt i brandets voksen-styles. Dog er der lavet relevante justeringer, så det netop har en pasform og en stil, der gør det frit for dit barn at bevæge sig i.Mads Nørgaard net


De populære shoppenet fra Mads Nørgaard fås i et væld at flotte farver og designs, så du har mulighed for at tilpasse det netop din stil og dit outfit. Muleposerne fra Mads Nørgaard fås alle i de lækreste materialer, herunder i både 100% økologisk bomuld og i genbrugsmaterialer med 100% genanvendt bomuld. Brug dit Mads Nørgaard net som shoppenet, strandtaske eller som smart taske på tur med veninderne. Find genbrugsnet fraMads Nørgaard i blå, lyserød eller hvad end, der nu er din yndlingsfarve.


Bukser fra Mads Nørgaard


Mads Nørgaard laver et stort udvalgaf lækre bukser i højeste kvalitet. Uanset anledningen, om det er til hverdagsbrug i skolen, til festlige arrangementer eller til en hyggelig weekend på sofaen, dækker Mads Nørgaard dig godt ind. Find jeans, leggings, sweatpants og ikke mindst de populære bløde Papina Pants i det lækreste viscose. Bukser fra Mads Nørgaard fås i størrelserne fra 8-16 år til både drenge og piger og fås både i enkle farver samt i flotte stribede farvekombinationer kendetegnende for brandet.


Mads Nørgaard t-shirts


Mads Nørgaards populære t-shirts med korte og lange ærmer fås i de lækreste kvalitetsmaterialer i størrelserne10-16 år. Brandets t-shirts og langærmede bluser fås i 100% økologisk bomuld og i den blødeste viscose. T-shirts er en essentiel del af garderoben for bådebørn og unge. Vælg mellem t-shirts med farverige striber, enkle designs ellert-shirts med tryk på brystet. Vælg din personlige favorit og tilpas din stil. T-shirtsfra Mads Nørgaard har et altid klassisk design og en perfekt pasform, der netop gør dem holdbare og relevante for moden i lang tid.


Jakker til børn fra Mads Nørgaard


Med et stort udvalg af jakker fra Mads Nørgaard til børn og unge, er du sikker på at finde lækkert overtøj i højkvalitet. Mads Nørgaard laver jakker i mange forskellige styles og til forskellige årstider. Det betyder, at du blandt vores sortiment både kan finde vinterjakker ,termojakker, dunjakker og fleecejakker i de lækreste materialer til både drenge og piger i alderen 10-16 år. Med en jakke fra Mads Nørgaard er du både sikker på at holde varmen og at være med på moden på samme tid.


Mads Nørgaard sweatshirts til børn


I en hverdag, hvor der både skal være plads til leg og sjov lige såvel som til smarte outfits, er sweatshirts fra Mads Nørgaard en perfekt del af garderoben. Mads Nørgaard laver sweatshirts og hoodies til børn og unge i forskellige farver med og uden print. Bådesweatshirts og hoodies laves netop med den helt rigtige pasform, så leg og bevægelighed ikke begrænses eller forstyrres af tøjet. Sweatshirts fra Mads Nørgaard fås til både drenge og piger i alderen 10-16 år og laves altid i de lækreste bomuldsmaterialer.


Mads Nørgaard strik til børn


Når der er brug for et ekstra lag om vinteren, eller når vinden tager af, og det er tid til en lettere overdel til aftenerne om sommeren, er en striktrøje en absolut nødvendighed. Strik fra Mads Nørgaard laves i den lækreste bløde kvalitet, så det er nemt at holde varmen. Find Mads Nørgaard striktrøjer til børn i alderen 4-10 år. Striktrøjerne fås i flere forskellige farver, hvor både materialer og design bidrager til en holdbarstyle.

Mads Nørgaard til teenagerdrenge


Mads Nørgaards tøj henvender sigbåde til børn og voksne, og børnetøjet er i lige så høj grad moderne ogrelevant, som brandets voksen-styles er. Mads Nørgaards smarte drengetøj til drenge i teenagealderen er både moderne, trendy og i altid god kvalitet. Uanset om du er teen eller tween, har vi lækre styles fra Mads Nørgaard til dig! Medklassiske styles har du mulighed for selv at sætte præg på din stil, når du sammensætterjeans, t-shirts, seje sweatshirts og trendy termojakker fra Mads Nørgaard. Findtilbehør der passer til dit outfit, eller find shoppenet i din yndlingsfarve, så du altid kan have ting med på farten.

Mads Nørgaard til teenagerpiger


Mads Nørgaards tøj til teenagepiger er både moderne og klassisk på samme tid. Med Mads Nørgaardpigetøj kan du sammensætte din personlige stil med alle de rigtige styles. Brandets tidløse design giver mulighed for et hav af muligheder, når det kommer til outfitstil de 13-16-årige piger. Bland forskellige styles og farver eller match dinesæt med lækre muleposer i genbrugsmaterialer. Mads Nørgaards tøj til teenagepiger og tweens dækker både over bukser og leggings, flotte bluser, toppe og t-shirts og ikke mindst sweatshirts og hoodies.

Mads Nørgaard kjoler til teenager piger


Er du på udkig efter en flotkjole fra Mads Nørgaard til en festlig begivenhed, så er du havnet det rigtige sted. Mads Nørgaard har et stort udvalg af pæne og smarte kjoler til piger i teenagealderen. En kjole fra Mads Nørgaard kan med fordel sammensættes med bådestrømpebukser, leggings eller jeans for et look med ekstra kant. På samme måde kan du style din Mads Nørgaard kjole med forskellige overdele. Mads Nørgaards kjoler laves til piger i størrelser op til 16 år og fås i de lækreste materialer med blandt andet økologisk bomuld, viscose og genanvendte materialer. Vælg mellem det karakteristiske farverige striber, enkle ensfarvede kjoler eller andre designs fra Mads Nørgaard, der falder i din smag.

Mads Nørgaard til de 8-12-årige drenge og piger


Lækkert kvalitetstøj fra Mads Nørgaard kan i høj grad fås til alle aldre. Også til de 8-12-årige fås Mads Nørgaard tøj, der altid er både farverigt og smart og i en god kvalitet, der gør, at tøjet kan holde til leg og bevægelse. Når de 8-12-årige skal have nyt tøj, drejer det sig netop ikke kun om, hvordan det ser ud, men også hvordan det føles at have på. Børn og tweens har brug for tøj, der kan holde til at blivebrugt, og med Mads Nørgaards kvalitetsmaterialer, er dette ønske nemt at opfylde. Find t-shirts, bukser og jeans, sweatshirts og jakker til hverdagen og pænt tøj til festlige begivenheder. Det farverige børnetøj passer til enhver anledning.

Mads Nørgaard til de12-16-årige drenge og piger


Med teenagetøj fra Mads Nørgaard er det nemt at være med på moden. Mads Nørgaard har et stort udvalg af tøj tilde 12-16-årige drenge og piger til alle anledninger hele året rundt. Mads Nørgaards designs er altid både trendy, moderne og relevant, så du aldrig går galt i byen. Samtidig kan du med enkelt design nemt sætte dit eget personlige præg på din stil ved at sammensætte forskellige styles, striber og farver. Her på siden kan du altid holde øje med nye kollektioner, som de lander på webshoppen.