Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

IMPALA SKATES
Impala Skate

Impala Skate, der inden for korttid er blevet et legendarisk skatebrand, blev grundlagt i 2017 i den australske storby Melbourne. Grundlæggerne var optagede af at genbesøge rulleskøjte- og skatetraditionen og gøre det på en måde, så både nybegyndere og øvede rulleskøjtere kom med påbølgen.

Siden Impalas grundlæggelse har brandets popularitet for alvor taget fart, og med inspiration i 1970'er, 1980'er og1990'ernens æstetik, laves rulleskøjterne altid med særlige kendetegn, der er til at få øje på. Både rulleskøjterne og skateudstyret fra Impala produceres udelukkende i kvalitetsmaterialer, der både sikrer din sikkerhed og udstyrets holdbarhed.


Impala rulleskøjter

Impalas rulleskøjter er lavet i et sejt retro design og fås i mange forskellige farver og med forskellige mønstrede print. Ønsker du et par unikke rulleskøjter, er Impala Skate netop etbrand for dig. Nostalgien er til at tage og føle på, når du med side by siderulleskøjter i retro design kører afsted på tur.


Side by side rulleskøjter eller inliners?

Impala Skate laver rulleskøjter i mange forskellige retro designs, og faktisk også i forskellige modeller. Derfor kan du både få side by side rulleskøjter, der er de klassiske retro rulleskøjter samt inliners, hvor hjulene på rulleskøjterne bare er på én række.

Nogle synes, at det kan være ensmule sværere at stå på side by side rulleskøjter, men dette afhænger ofte af,hvad man først har lært. Fordelen ved inliners er, at du nemmere kan komme op ifart, så hvis du er en rigtig fartdjævel, er denne model lige noget for dig.Fordelen ved side by side rulleskøjter er, at der her er tale om en mere stabilrulleskøjte. Netop dette gør dog også, at du ikke kan komme op i lige så højfart.


Impala rulleskøjter til både børn og voksne


De fleste - både børn og voksne –synes det er sjovt at stå på rulleskøjter. Impala laver rulleskøjter istørrelser til både børn og voksne, så I kan tage af sted med hele familien.

Impalas rulleskøjter er afhøjeste kvalitet og er gode til både børn og voksne. Der følger desuden altidhælbremser med, man nemt kan sætte på for ekstra sikkerhed. Uanset niveau erdet nemt at komme i gang og er en suveræn god aktivitet, man med fordel kanlave sammen hele familien.