Gratis fragt v/køb over 299 kr. // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret
HABIBA

HABIBA


Giv stuen kærlighed med tæpper og puder fra Habiba


Hos Stokværk går vi op i, at vores udvalgte produkter har en historie og en bestemt mission. Et af vores mærker er Habiba: mærket, som oprindeligt kan oversættes til "min kærlighed", er et stilfuld samling puder og tæpper, som forsøger at give rummet, din hverdag og dig selv lidt ekstra hygge. I farver og udvalgte mønstre finder du deres produkter, som ikke skriger efter din opmærksom; i stedet er Habiba en dekadent tilføjelse til din indretning. Puderne og tæpperne går aldrig af mode på trods af nye tilføjelser til deres line-up; Når nye mønstre udkommer hvert halve år, er de altid fremstillet med øje for at blive kombineret med ældre produkter. En pude eller et tæppe fra Habiba er derfor tidsløst design.

Stilfuldt og farverigt med Habiba


For at holde produkterne smagfuldt, men ikke for prangende bruger Habiba udvalgte farver og mønstre til at fastholde sammenhængen i deres produkter. Tæpper i bløde pastelfarver som lyserød og blå passer sammen med puder i nedtonede farver som karry-gult og hvide pletmønstre på farvet baggrund. Også mønstre anvendes, hvor der er masser af detaljer, som ikke modsætter sig, men komplimenterer baggrunden, så puden får et harmonisk udtryk. Alle produkterne er fulde og udstråler et varmt skær, så selvom det kan være koldt, kan det stadig være hyggeligt.

Afdæmpede farver børneværelset


For mange børnefamilier med mindre børn kan det svært ved børneværelser at kombinere en moden indretning med plads til barnlige udskejelser, da det ofte sættes som modsætninger. Heldigvis er det ikke et problem med Habiba: mønstrene og farverne er perfekte til børneværelset og alle andre rum i huset. De udvalgte mønstre passer ind i et spraglet børneværelse, men er afdæmpede nok til at komplimentere en mere minimalistisk stil i stue og soveværelse. Farverne kan passe ind i alle sammenhænge, og det er samtidigt puder til børn, som er sunde at være i nærheden af. Alle Habibas puder er håndsyede og består af 100% økologisk bomuldsvelour – også alle Habibas tæpper består af 100% økologisk bomuldspoplin: Begge alsidige materialer, som både er rare at bruge og naturlige at være i kontakt med.