Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret (julegaver byttes tom 6/1-2024)
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

GRUNT

< 1 2 >
< 1 2 >Grunt

Det dansketablerede brand Gruntlaver tøj til børn, tweens og teens i alderen 8-18 år. Grunts tøj erskandinavisk inspireret, og brandet har en vision om at lave tøj til børn ogunge, hvor der gives plads til selvudfoldelse, leg samt plads til at sætte siteget personlige præg på sin stil.

Tøjet fra Grunt er ungdommeligt ogmoderne og har både enkle styles i skandinavisk udtryk samt styles med et meredefinerende udtryk. Kendetegnende for Grunt er de altid skarpe detaljer og detgennemførte design, der falder i god smag hos både børn og unge. Tøjet er særligtpopulært hos teens og tweens, der har øje for, hvad der er moderne.

Grunt jakker til teenagere


Vi har et stort udvalg af jakkerfra Grunt, herunder både fleecejakker og dunjakker til de koldere sæsoner samtdenimjakker, bomberjakker, blazers og quiltjakker til det varmere sommerhalvår.Uanset hvilken anledning eller årstid, du er på jagt efter en jakke til, kan dumed garanti finde en, der vil falde i din smag blandt Grunts sortiment.

Grunts jakker til børn ogteenagere laves i lækre kvalitetsmaterialer, der holder som de skal, så jakkenkan bruges sæson efter sæson. Hvad end du mangler en varm hverdagsjakke elleren flot jakke til pænt brug, har Grunt, hvad du søger.


Grunt bukser til teenagere


Grunts skandinaviske design prægerogså deres store udvalg af bukser til børn og unge. Hvad end du er på udkigefter jeans eller bukser enkelt design, er Grunts kvalitetsbukser et stærktbud.

Grunts bukser til drenge bestårbåde af jeans i forskellige denimfarver samt af sweatpants og pænere klassiske bukser.Uanset anledning finder du smarte og moderne bukser i kvalitetsmaterialer fraGrunt.

Hos Grunt er der altid styr på denyeste trends, og derfor vil du altid kunne finde moderne bukser til piger iteenagealderen fra det danske brand. Grunts bukseudvalg byder både på leggingsi bløde materialer, klassiske bukser og naturligvis også et stort udvalg afjeans i forskellige denimfarver og modeller.