Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

Fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
(OBS! I forbindelse med køb af julegaver, så har du returret frem til og med lørdag d. 6. januar 2024. Du bedes gøre opmærksom på, at det er en julegave ved at skrive en kommentar til din ordre.)
Sender du tilbage senere end denne dato, tager vi ikke imod - med mindre, der er lavet en forudgående aftale pr. mail; info@stokvaerk.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
1) har modtaget din vare,
2) får den sidste vare i besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis eller
3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail: info@stokvaerk.dk.
Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan IKKE fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Stokværk
Øster Torv 8
3060 Espergærde
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker pr. efterkrav!

Undtaget fra fortrydelsesretten:
1) Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
2) Vi tager ikke fødevarer retur! Levering af varer, som må antages at bliveforringet eller forældet hurtigt
3) Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssigeårsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevetbrudt efter leveringen
,

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har givet besked om, at du vil fortryde købet. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen/varerne. Med din ordre har vi vedlagt en returlabel, som du er velkommen til at bruge. Dette koster 40 kr., som vi fratrækker det beløb, du har til gode hos os, inden vi refunderer dine penge.
Du skal sende direkte til os med GLS eller Postnord - ikke til en pakkeshop. Vi anbefaler, at du IKKE returnerer ved at benyttte DAO, da de leverer om natten, hvor vi ikke er her til at tage imod og de derfor bare hænger pakken på vores dør - udvendig, hvilket vil sige, at hvem som helst kan snuppe den inden vi åbner.
Vedr. returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder blandt andet for store møbler, som kun kan sendes som volumepakke. Såfremt at varen er af en sådan beskaffenhed, at den ikke kan sælges igen (grundet slid, skade, lugt mm), forbeholder vi os ret til at sende den retur/afvise denne.
Såfremt du ikke henter din pakke i pakkeshop og varen kommer retur til os, så fratrækker vi de reelle returomkostninger af din indbetaling, da det koster os penge, at der bliver sendt uafhentede ordrer retur.