Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

New Mags

SURDEJ FRA BUNDEN

External code: TR1013
DKK 249.00
This commodity is out of stock
I denne bog lærer Benjamin Birk og Rasmus Krogh alle deres surdejstips og tricks fra sig til den nystartede, den erfarne eller sågar den professionelle bager, bogen egner sig til alle niveauer.

Brødnørderne giver i denne bog læserne en grundlæggende forståelse for og indføring i arbejdet med at starte, passe og pleje en surdej samt opskrifter til at bage aromatiske, sprøde og smukke surdejshævede hvede- og rugbrød i hjemmekøkkenet.

Bogens første del beskæftiger sig med hvad surdej er, samt hvordan hjemmebageren får tæmmet surdejen, så den arbejder med og ikke imod os.

Forfatterne gennemgår need-to-have og nice-to-have bageudstyr, samt alle brødets ingredienser og deres betydning for det færdige resultat. Anden del handler om forholdet mellem vand og mel, blanding, æltning, hævning, formning og afbagning af surdejsbrød og boller.

Her får læseren en indføring i, hvad det egentlig er, der sker, under hævningen og bagningen samt tips til hvordan man som hjemmebager bedst opbevarer, fryser og luner brødet. I sidste del følger en række opskrifter taget direkte fra Jumbo – Bakery & Eatery’s eget bageri og køkken som viser, hvordan surdejen nemt kan anvendes varieret i hverdagen.

PÅ DANSK
Hardcover
242 sider
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought