Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

New Mags

A MOON WATCH STORY

External code: AC1079
DKK 399.00
This commodity is out of stock
Et lille skridt for en mand, et kæmpe spring for menneskeheden og en ekstraordinær skæbne for uret der ledsagede menneskets første skridt på månen og derved blev det største ikon i urmagerhistorien: Omega Speedmaster "Moonwatch".
Introduceret til offentligheden af Omega i 1957, blev Speedmaster til sporslige formål hovedsageligt. Imidlertid tog skæbnen en helt anden drejning i begyndelsen af 1960'erne. Astronauter, der gik ud i rummet, hvoraf nogle bare Speedsmaster uret til privat brug, ville være officielt udstyret med et pålideligt, nøjagtigt og modstandsdygtigt ur. Af denne grund foretog NASA en række strenge tests under ekstreme forhold i 1964, for at vælge den bedste kronograf til at ledsage dem på deres rumopgaver. Omega Speedmaster vandt disse tests og blev officielt certificeret ("Flight Qualified for All Manned Space Mission") af NASA den 1. marts 1965 for Gemini-projektet. Det var i juli 1969, at det virkelig skabte historie og tjente astronauterne i Apollo 11-missionen (Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins) for menneskets første skridt på Månen.

Denne bog gengiver udviklingen af et unikt og tidløst ur, der fra begyndelsen i 1957 til de nuværende modeller har været ekstremt fascinerende.
Opdateret og udvidet til at omfatte ure fra 2020.


Størrelse: 22x22 cm
Cover: hardcover
Sideantal: 232
Sprog: engelsk
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought