Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

New Mags

THE NEW MINDFUL HOME

External code: LK1014
DKK 199.00
This commodity is out of stock
Gør dit hjem mere "mindful" og opdag en mere overvejret og gennemtænkt måde at dekorere på med denne smukt præsenterede guide af den anerkendte interiørstylist, Joanna Thornhill.

Vi tænker ofte på "mindfulness" i forhold til meditation, men vores hjem og indretning kan spille en stor rolle i vores følelsesmæssige velbefindende. The New Mindful Home demystificerer forbindelserne mellem krop, sind og sjæl for at forklare, hvordan du kan udnytte kraften i mindfulness til at hjælpe vores hjem med at understøtte en mere overvejet livsstil.
Hvordan skaber vi rum, der kan berolige og genoplive os? Med den samme praktiske opmærksomhed på problemløsning som i hendes første bog, My Bedroom is an Office, hjælper forfatter Joanna Thornhill dig med at skabe et miljø, du altid vil komme hjem til.
The New Mindful Home udforsker, hvordan du kan bruge interiører til at hjælpe med at leve med intention, langsom levevis, skabe understøttende rumlayouter, overveje opmærksomme effekter af farve og omfavne planter og naturlige elementer i vores hjem. Forbedret af smuk moderne fotografering vil denne bog give indretningsinspiration til en generation, der ønsker at overveje, hvordan de kan leve mere opmærksomt.

Flexibound
144 sider
Mål: 16x23 cm
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought